AcasăMONDENLiviu Vârciu, revoltat după ce a primit factura la gaze! Decizia radicală...

Liviu Vârciu, revoltat după ce a primit factura la gaze! Decizia radicală pe care a luat-o artistul

liviu varciuLiviu Vârciu, revoltat după ce a primit factura la gaze! Decizia radicală pe care a luat-o artistul

Liviu Vârciu a povestit prietenilor de pe Instagram șocul pe care l-a trăit după ce a deschis plicul care conținea factura la gaze!

Mai exact, cântărețul a avut de plătit 5.500 de lei la gaze, iar suma a fost un șoc pentru acesta.

Liviu Vârciu a plătit 5500 lei la gaze

Așadar, din acest motiv, prezentatorul TV a luat o decizie importantă, care să-l ajute pe viitor. Mai precis, pentru a economisi bani privind utilitățile locuinței, acesta a hotărât să-și pună panouri fotovoltaice pe casă.

După anunțul pe care l-a făcut, Liviu Vârciu le-a mai spus fanilor că aibă după această investiție se vor vedea și rezultatele, mai precis atunci când vor veni următoarele facturi.

„Mi-am pus panouri fotovoltaice pe casă. O să vedeți la final cât îmi venea curentul și cât îmi vine acum. Mi-au venit gazele 55 de milioane. Păi să mă…”, a declarat Liviu Vârciu, într-un InstaStory publicat pe contul său de Instagram.

Liviu Vârciu, economii pentru panouri fotovoltaice

În prezent, Liviu Vârciu face economii și pentru a lansa un nou film.

„Cu filmul, momentan, lucrez la buget, pentru că trebuie să strâng bani, vreau să fac o nebunie de film, să fac ce nu a fost făcut până acum. Toate merg bine!”, a mărturisit Liviu Vârciu, pentru Antena Stars.

Persoane publice din România precum Cosmin Seleși, Anca Dinicu, Paula Chirilă sau Dorian Popa au jucat în primul film al lui Liviu Vârciu. Costurile de producție ale cântărețului de manele și muzică lăutărească s-au ridicat la câteva sute de mii de euro.

author avatar
Andreea Vlad
1.428 afisari

4 COMENTARII

  1. Papagalu asta, a crezut ca va primi curent si gaze, cum este obisnuit, adica moca la fel cum se intampla si in emisiunea lor de rahat cu mosu cela care-i fugareste prin satele Romaniei, unde beau si mananca pe gratis sub pretextul ca fac spectacol, cica. Ei uite ca acum i s-a infundat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger