AcasăMONDENLeonard Miron il ataca pe Cheloo: “Trebuie sanctionat”

Leonard Miron il ataca pe Cheloo: “Trebuie sanctionat”

Atacul lui Cheloo asupra concurentului gay de la X Factor nu a ramas fara repercusiuni.
Leonard Miron, fostul angajat al TVR, care a recunoscut in nenumarate randuri ca este homosexual, a sarit la gatul lui Cheloo. Fostul prezentator al postului national de televiziune spune ca juratul de la X Factor trebuie sanctionat.

„E dreptul lui sa isi sustina punctul de vedere. El nu trebuia sa spuna ca uraste ceva. Acest cuvant este prea mare pentru oricine. Faptul ca ai un punct de vedere trebuie sa il exprimi intr-o conjuctura care tine de persoana ta. Cheloo, acolo, reprezenta mai mult decat persoana lui. Eu, in Marea Britanie, n-am vazut vreun jurat sa faca un comentariu jignitor la adresa persoanei unui concurent. Se comenteaza talentul, vocea si ce face personajul pe scena. Postul respectiv ar trebuie sa sanctioneze acest gest”, a spus Leonard Miron la WOWbiz.

In plus, Cheloo este acum pus la zid si de intreaga comunitate gay din Romania. „Nu e normal sa il jignesti. Nu e frumos sa faci astfel de afirmatii la TV. Faptul ca el ne uraste e strict problema lui. Nu trebuie sa vii la TV si sa bociferezi asta. El nu a provocat, el s-a inspirat dintr-o tema Lady Gaga. El era fix in tema cu acele costume si nu cred ca el face totul de capul lui in acea emisiune. Chestia asta nu se ia daca vezi la televizor.”, au spus cuplul de homosexuali care s-a casatorit in cadrul unei emisiuni difuzate de Pro TV.

author avatar
Andra Nesu