AcasăMONDENLavinia Parva si Stefan Banica nu se casatoresc

Lavinia Parva si Stefan Banica nu se casatoresc

Nu crede in povesti cu zane, si nici ca viata e “roza” si este cat se poate de realista. Lavinia Parva, actuala iubita a lui Stefan Banica, spune ca nu se va casatori in 2014.

Idila lor a fost pe prima pagina a ziarelor tabloide inca de la inceput, Lavinia a aparut chiar cu un frumos inel de logodna pe deget si toata lumea se intampla cand vor pasi in fata altarului. Insa, se pare ca acest lucru nu se va intampla in acest an asa cum se asteptau toti fanii lor.

Prezenta in platoul emisiunii „Rai da’ buni”, Lavinia Parva a recunoscut ca nu are de gand sa se marite in acest an. Ramane intrebarea cand va hotari Stefan Banica Junior ca e momentul sa se recasatoreasca si o faca pe frumoasa bruneta sotia sa. Oricum, relatia celor doi este serioasa, intrucat cantaretul i-a vizitat deja la Timisoara pe parintii Laviniei.

„A fost la parintii mei si a fost foarte frumos. Mama ma iubeste mult si imi poarta de grija. [..] Ce va pot spune este ca mama il place foarte mult pe Stefan. S-au pupat cand s-au vazut. Am mancat si acasa, am iesit si la restaurant. A fost foarte frumos”, a mai spus Lavinia in emisiunea Wowbiz in urma cu cateva saptamani.

author avatar
Andra Nesu