AcasăMONDENLavinia Parva, grav bolnava! Se poate sufoca in timp ce doarme!

Lavinia Parva, grav bolnava! Se poate sufoca in timp ce doarme!

Lavinia Parva s-a ingrasat 10 kg. Nu e nici insarcinata, nici prea pofticioasa. Pur si simplu are ambitia sa afle de ce a fost inselata Andreea Marin!

Se pare ca Lavinia Parva, iubita lui Stefan Banica Jr., ar avea probleme de sanatate destul de grave, care i-ar pune viata in pericol.

Cantareata a fost diagnosticata cu hipertiroidism si chiar se poate sufoca in somn! Cel putin asta spun apopiatii vedetei. Parva ia deja tratament si chiar sa gandeste sa se opereze pentru ca ii e frica sa stea singura acasa in timp ce iubitul sau e plecat in turnee. In plus, de asta s-ar fi si ingrasat Lavinia Parva aproximativ zece kilograme.

“A fost diagnosticata cu hipertiroidism, boala care iti da stari de neliniste si de sufocare, si se trateaza la cei mai buni specialisti. Medicii i-au prescris eutirox, dar pastilele astea nu o ajuta cu mai nimic. Se sufoca noaptea in somn, ii este frica sa doarma singura in casa, mai ales cand Stefan este plecat in turnee. Acum isi face o serie amanuntita de analize ale sangelui, pentru ca metabolismul ei este dat peste cap, de aceea s-a mai si ingrasat cu cateva kilograme. Se teme de operatie, dar, cum medicii i-au spus ca nu este o interventie chirurgicala grea, o bate gandul sa o faca”, au declarat apropiatii Laviniei, potrivit Libertatea.

author avatar
Andra Nesu