AcasăMONDENLavinia Parva, dezvaluiri despre relatia cu Stefan Banica! Cand se casatoresc!

Lavinia Parva, dezvaluiri despre relatia cu Stefan Banica! Cand se casatoresc!

Lavinia Parva s-a saturat sa tot citeasca in presa tot felul de articole in care sa se spuna ca este bolnava, ba ca s-a ingrasat, ba ca s-a casatorit.

Bruneta a spus ca nu este bolnava, ba chiar e “sanatoasa tun”. Nici nu s-a casatorit, nici insarcinata nu este.

„Inelul l-am primit de ziua mea, este foarte frumos. Pana acum nu prea am purtat bijuterii. Acest inel este legatura noastra sufleteasca. Acum na, ar fi bine daca m-ar suna cineva inainte sa scrie ceva in presa! Uite, depinde cum tin inelul asta, pentru ca daca il tin asa e inel de logodna, si daca e asa pe o parte poate fi verigheta. De aici si povestile astea. Dar, cand o sa ne casatorim, o sa spunem. Uite, Maruta, o sa te invit! Deocamdata nu am vorbit despre asta.

Ma intalnesc frecvent cu mama lui Stefan, este un om deosebit. Si mama l-a cunoscut pe Stefan si are o parere foarte bune despre el. Noi locuim impreuna de cateva luni, dar mai merg din cand in cand si la apartamentul meu. Usor, usor devenim o familie, las lucrurile sa vina firesc de la sine. E romantic, imi aduce flori. Simt ca este jumatatea mea, imi place tot la el in momentul acesta, este omul care imi da echilibru, omul cu care ma vad toata viata. Normal ca imi doresc copii, dar iti spun sincer, nu am vorbit despre asta! Nu a fost momentul. O sa fie cand o sa vrea Dumnezeu”, a spus Lavinia Parva la ProTV, in emisiunea la Maruta.

author avatar
Andra Nesu