AcasăMONDENLavinia Parva, despre relatia dintre mama ei si Stefan Banica: "Nu imi...

Lavinia Parva, despre relatia dintre mama ei si Stefan Banica: „Nu imi permit sa comentez ce a spus despre el”

Desi nu sunt de foarte mult timp impreuna, Lavinia Parva l-a dus deja pe Stefan Banica Jr. acasa la parintii ei, la Timisoara, iar mama cantaretei a fost foarte incantata de artist, dupa cum a spus ea.

Dupa ce l-a cunoscut pe barbatul cu care se iubeste fiica ei, mama Laviniei Parva a facut declaratii despre care vedeta prefera sa nu spuna prea multe. Cat despre Sarbatori, cantareata a dezvaluit ca le va petrece in familie, cu siguranta.

„Sarbatorile le fac in familie, de fapt Craciunul il fac in familie, iar de Revelion, de vreo 10 ani, cant. Inelul a fost oferit de Stefan Banica Jr., dar a fost asa… un simbol, legatura noastra intima, dar asta tine strict de viata noastra privata”, a precizat Lavinia.

„A fost la parintii mei si a fost foarte frumos. Mama ma iubeste mult si imi poarta de grija. Nu imi permit sa comentez ce a spus, asa a simtit ea, insa ce va pot spune este ca mama il place foarte mult pe Stefan. S-au pupat cand s-au vazut. Am mancat si acasa, am iesit si la restaurant. A fost foarte frumos”, a mai spus Lavinia la Wowbiz.

Cantareata nu a vrut sa dezvaluie daca s-a mutat acasa la Stefan Banica. „Petrecem mult timp impreuna cand suntem liberi si cam atat. Lasam lucrurile sa curga de la sine”, a explicat ea.

author avatar
Alina Costache