AcasăMONDENLavinia Parva, despre relatia cu Stefan Banica Jr.: “Ne-am spus ca ne...

Lavinia Parva, despre relatia cu Stefan Banica Jr.: “Ne-am spus ca ne iubim”

Lavinia Parva a acceptat prima invitatie intr-un platou de televiziune unde a vorbit despre relatia ei cu Stefan Banica Jr. si despre modul in care cantaretul a cucerit-o, cea mai importanta arma a artistului fiind umorul, dupa cum spune bruneta.

“Stefan are mult umor, are multe calitati. Asa m-a cucerit. Chiar daca imi aduc aminte gestul decisiv, nu l-as spune. Sunt lucruri strict ale mele. El are multe calitati, este chimia dintre doi oameni. Ne-am spus ca ne iubim. Relatia a inceput in urma cu ceva timp, nu acum doi ani.

O zi din viata noastra e incarcata. Muncim mult amandoi. Facem multe lucruri frumoase, am fost la teatru sa vad piesa in care joaca. Suntem oameni normali care fac lucruri normale. Avem casele noastre, ne vizitam. Lasam lucrurile sa vina usor, nu fortam nimic. Ne uitam la filme, facem chestii normale. Mai gatesc din cand in cand, daca am timp.

Stefan este tandru, are umor si e un om deosebit. Am putea colabora impreuna pe viitor, nu se stie. Inca nu am discutat despre asta, nu avem timp niciunul. Eu sunt cu noul meu album”, a povestit Lavinia pentru WOWbiz.

author avatar
Alina Costache