AcasăMONDENLavinia Parva, despre relatia cu Stefan Banica Jr.: “In ultima vreme lucrurile...

Lavinia Parva, despre relatia cu Stefan Banica Jr.: “In ultima vreme lucrurile sunt destul de agitate”

Iubita lui Stefan Banica Jr., Lavinia Parva, a declarat ca nu vrea sa mai citeasca sau sa mai auda in presa vorbindu-se despre relatia ei cu fostul sot al Andreei Marin.

Lavinia Parva a postat un mesaj pe contul ei de Facebook in care a vorbit despre relatia cu Stefan, marturisind ca nu isi doreste sa se promoveze ca fiind iubita lui Banica, ci doar ca artist.

“Am invatat de foarte mult timp sa nu iau nimic personal din ce se spune sau se scrie in presa, dar in ultimele luni lucrurile sunt destul de agitate in aceasta directie. Imi doresc ca activitatea mea profesionala sa vorbeasca pentru mine si nu viata mea personala. Probabil multi dintre voi stiu deja, dar unele articole sunt exagerate doar pentru ca trebuie sa vanda si sunt pusa in situatii care nu ma reprezinta”, a postat Lavinia.

De asemenea, bruneta le-a spus fanilor ei ca le-a pregatit si cateva surprize muzicale. “As vrea sa va spun ca pregatesc pentru Craciun un nou videoclip la care am inceput deja lucrul, pregatesc o schimbare de imagine si un nou single care stiu ca va fi in limba romana.

Momentan imi petrec timpul in mai multe studiouri incercand sa gasesc cea mai potrivita piesa pentru mine. In final as vrea sa punctez faptul ca aceasta este singura mea declaratie scrisa din ultima perioada, restul sunt doar speculatii!”, a mai precizat Parva.

author avatar
Alina Costache