AcasăMONDENLavinia Parva crede in povesti cu zane

Lavinia Parva crede in povesti cu zane

Lavinia Parva are o noua melodie, „Povesti cu zane”. Insa, nu se astepta ca toata lumea sa inceapa sa vorbeasca despre acest lucru, mai ales ca fosta sotie a lui Stefan Banica, Andreea Marin, este cunoscuta despre Zana de la Surprize.

Frumoasa bruneta a fost invitata la emisiunea lui Catalin Maruta de la Pro Tv pentru a vorbi despre noul ei single. Normal ca moderatorul nu s-a putut abtine si a intrebat-o de ce a lansat o piesa care face aluzie la Andreea Marin.

„Nici macar nu m-am gandit la asta. Piesa este scrisa de Alex Pelin si Ovidiu Baciu  pentru mine. Este o placere pentru mine sa o cant. Aceasta expresie este foarte folosita. N-are nicio legatura cu Andreea Marin. Nu am facut nicio aluzie. E o expresie pe care baietii au folosit-o. Asemanarea asta intre mine si Andreea e o perceptie de suprafata. Nu mai stau sa ascult in stanga si dreapta. Sunt niste lucruri care le spune presa cand nu are subiecte”, a explicat Lavinia Parva in platoul emisiunii.

Cat despre ceea ce tot titreaza tabloidele ca ar fi insarcinata sau ca ar planui o nunta, Lavinia a facut lumina. „Nu sunt insarcinata. Nu ne-am facut nici planuri de nunta”, a spus aceasta. Lavinia a mai dezvaluit ca inca nu s-a decis in ce zi va merge la concertul de Craciun al lui Stefan Banica Jr. de la Sala Palatului.

[youtube]d9BsrlEpBJ0[/youtube]

author avatar
Andra Nesu