AcasăMONDENLaurențiu Reghecampf, replică-șoc pentru Anamaria Prodan. Adevăratul motiv al divorțului - VIDEO

Laurențiu Reghecampf, replică-șoc pentru Anamaria Prodan. Adevăratul motiv al divorțului – VIDEO

Laurentiu ReghecampfLaurențiu Reghecampf, replică-șoc pentru Anamaria Prodan. Adevăratul motiv al divorțului - VIDEO

Laurențiu Reghecampf a decis să spună tot despre despărțirea de Anamaria Prodan, după ce o perioadă a preferat să tacă. Antrenorul a fost invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, unde a făcut dezvăluiri incendiare.

Materialul cu antrenorul de la Universitatea Craiova va apărea pe canalul de YouTube „Acasă la Măruță”, duminică, 20 februarie. Înainte de a fi difuzat episodul integral, mai multe filmări de prezentare au fost arătate publicului. Pentru prima dată, Laurențiu Reghecampf a vorbit pe larg despre despărțirea de Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf a făcut mai multe declarațiile incredibile! „În primul rând, ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, ce ai făcut tu! Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu cum trebuie lucrurile în relația cu mine, iar eu am greșit mereu? Eu nu mai văd nimic, pentru mine este egal cu zero. Doar respectul că este mama lui Bebe, în rest nimic!”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Dan Alexa, adevăratul motiv al divorțului?

Antrenorul a comentat şi incidentul dintre Anamaria Prodan şi Dan Alexa: „Clar m-a deranjat foarte tare. Îmi pare rău că nu am luat decizia încă de atunci!”.

„Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria poate să facă așa ceva. La un moment dat a zis că i-am luat ceasurile. Păi, a vrut ceas Richard Mille. Am dat 100.000 de euro. Mie dacă-mi spunea că vrea geantă Hermes de 75.000 de euro, de crocodil, de nu știu care, niciodată nu i-am zis nu. Ea poate să declare ce vrea, dar nu are cum să spună că ea a adus banii. Eu am câștigat câteva zeci de milioane de euro. Sunt banii lui mama… Pe bune? Păi ce, era Ionela Prodan șeicul de la Al Wahda sau de la Al Hilal? Eu i le-am cumpărat. Pot să spun tare, răspicat, tot. Și am și facturile. Cred că am 2.000 de mailuri de la Anamaria. Am auzit-o de foarte multe ori: eu o să-i pun numele lui Bebe, Prodan. Păi, pe tine nici nu te cheamă Prodan în primul rând. O cheamă Anamaria Dumitrescu, eu am luat-o Anamaria Dumitrescu. Ea a fost căsătorită cu Tiberiu Dumitrescu”, a mai spus Laurenţiu Reghecampf.

Fericit în noua sa relație

Antrenorul de la Universitatea Craiova a fost atacat în repetate rânduri de soția sa, însă a evitat de fiecare dată să-i răspundă public. Reghe a vorbit și despre noua relație în care este implicat, alături de Corina Caciuc.

„Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună, simt că lucrurile au luat o întorsătură pozitivă. Și mi-aș fi dorit și ca Anamaria să aibă parte de același lucru. Spun sincer acest lucru”, a spus Reghecampf, în podcastul ”La Măruță”.

author avatar
Andreea Vlad
1.355 afisari

4 COMENTARII

  1. Prodanca o cur.va de ultima speta!! Reghekampf a rabdat cam mult un specimen ca rabla aia batrana!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger