AcasăMONDENLaurențiu Reghecampf, din nou tată! Ce nume are al treilea băiat al...

Laurențiu Reghecampf, din nou tată! Ce nume are al treilea băiat al antrenorului. Prima poză cu micuțul

Laurențiu Reghecampf, din nou tată! Ce nume are al treilea băiat al antrenorului. Prima poză cu micuțul (sursa foto: Universitatea Craiova/Facebook)

Laurențiu Reghecampf a ales să facă publică fericita veste că a devenit din nou tată. Nu oricum, ci publicând, pe o rețea de socializare, și o primă fotografie cu băiețelul.

Corina Caciuc, iubita antrenorului, a născut joi dimineață. Micuțul se va numi Liam. Laurențiu Reghecampf a ales să împărtășească vestea că e din nou tată, postând două mesaje pe contul său de Instagram.

În primă fază, antrenorul Universității Craiova a postat o poză în care apare alături de băieții săi cei mari – Luca, fiul tehnicianului din prima căsătorie, și Laurențiu Jr., fiul său și al impresarei Anamaria Prodan.

Prima poză cu micuțul în brațele tatălui

„Astăzi dimineața s a născut Liam frățiorul vostru ! Vă iubește tata❤️🙏”, a scris Laurențiu Reghecampf pe rețeaua de socializare, în dreptul unei fotografiei în care apar fiii cei mari ai antrenorului din Bănie.

Ulterior, tehnicianul în vârstă de 46 de ani a postat și o poză în care ține în brațe bebelușul, zâmbind larg, semn că e fericit că e din nou tată. Nu sunt puțini cei care au remarcat că toți cei trei băieți ai antrenorului poartă nume ce încep cu litera L.

354 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger