AcasăMONDENLarisa Dragulescu, amenintata de cei de la "Acces Direct" din cauza relatiei...

Larisa Dragulescu, amenintata de cei de la „Acces Direct” din cauza relatiei cu jandarmul!

Larisa Dragulescu se iubeste cu jandarmul care i-a cucerit pe toti romanii cu vocea lui. Blondina l-a asteptat la gara si, dupa ce s-au sarutat, au plecat impreuna de acolo.

Fosta sotie a lui Marian Dragulescu a facut cateva precizari despre faptul ca cei doi au fost surprinsi de catre paparazii in ipostaze tandre. Prin presa au aparut articole care demonstrau ca se iubeste cu Nicolae Lacatus. Din acel moment, cei de la Acces Direct au inceput sa o agaseze cu telefoanele pentru a avea o exclusivitate cu ea despre relatia amoroasa in care este implicata.

„Sunt socata! Daca ati vazut acest articol, spuneti-mi voi ce e murdar sau rau in el? Pentru acest articol, astazi am fost agresata verbal de cei de la Acces Direct, disperati ca au pierdut ei un material cu acest baiat Nicolae Lacatus! Pentru ca am fost surprinsi de paparazzi, efectiv m-au sunat incontinu azi cu tot felul de amenintari murdare ca vai uite ce a patit baiatul fiindca el a dorit sa se intalneasca cu mine. Cu toate astea voi dovedi ca eu nu am facut decat sa accept sa ma vada, sa ma intalnesc cu el asa cum el insusi a dorit si ii rog pe cei de la Acces Direct sa nu ma mai deranjeze cu zeci de mii de telefoane si sa faca bine sa dispara din fata blocului meu ca nu o sa le arunc nici o chiftea de la geam!”, a scris ea pe contul de socializare.

Blondina face referire la articolul in care aparea sarutandu-l pe jandarmul cu voce de aur.

author avatar
Anca Murgoci