AcasăMONDENKira Hagi va apărea într-un serial românesc, alături de Vlad Gherman! Pe...

Kira Hagi va apărea într-un serial românesc, alături de Vlad Gherman! Pe ce post o vei putea urmări

kira hagiKira Hagi va apărea într-un serial românesc, alături de Vlad Gherman! Pe ce post o vei putea urmări / foto: a1.ro

Noul serial de ficțiune produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1, Lia, îşi completează distribuţia cu noi nume cunoscute din showbiz-ul autohton.

Kira Hagi a fost aleasă să joace un rol important în serialul „Lia’ care va fi difuzat de Antena 1. Și Vlad Gherman se alătură proiectului. Cei doi îi vor interpreta pe Mira şi Andi.

Kira Hagi joacă în serialul „Lia” de pe Antena 1

Tânăra actriță a făcut câteva declarații despre personajul în pielea căruia va intra și a dezvăluit ce înseamnă pentru ea acestă nouă experiență.

„Personajul meu, Mira Bădescu, are o meserie care mă intrigă şi mă fascinează deopotrivă. De altfel, asta îmi place cel mai mult la actorie, faptul că pot să întruchipez profesii pe care nu o să am ocazia să le practic și că pot să interpretez nenumărate tipuri de personalități, care scot la iveală conflicte sau împing acțiunea într-o direcție neașteptată.

Îmi plac mult răsturnările de situație și îmi place faptul că prin rolul pe care îl joc în acest serial învăț lucruri noi, despre viață, despre relații și despre conflicte. Tot cu ocazia aceasta am și onoarea de a fi în preajma unor profesioniști, care știu să creeze povești, știu bine să le producă și, mai ales, să descopere noi talente. Sper să mă număr printre aceste talente și sper să mă ridic la înălțimea așteptărilor!”, a dezvăluit Kira Hagi, scrie Spectacola.

În serialul Lia, Kira Hagi o va interpreta pe Mira Bădescu, fiica tatălui lui Alice (Ioana Blaj) cu femeia pentru care le-a părăsit pe Otilia (Ilinca Goia) şi Alice. Vlad Gherman îl va interpreta pe Andi, fratele mai mic al lui Alice (Ioana Blaj).

author avatar
Andreea Vlad