AcasăMONDENKim Kardashian sare în apărarea soțului după ce rapperul a făcut o...

Kim Kardashian sare în apărarea soțului după ce rapperul a făcut o serie de postări ciudate: „Oricine suferă de așa ceva…”

Kim Kardashian reacționează prompt: „Nu am vorbit niciodată în public despre cum ne-a afectat acest lucru”Kim Kardashian reacționează prompt: „Nu am vorbit niciodată în public despre cum ne-a afectat acest lucru”

Kim Kardashian sare în apărarea soțului ei, Kanye West, după seria de postări ciudate făcută de acesta, solicitând compasiunea publicului față de starea de sănătate a rapperului.

Izbucnirile lui Kanye West au stârnit controverse în întreaga lume, mai ales în contextul în care acesta și-a lansat candidatura la președinția Statelor Unite ale Americii pe 20 iulie.

Celebrul rapper și-a acuzat recent soția că vrea să îl „închidă” din cauza motivelor medicale, după ce acesta a criticat-o în cadrul unui mitind de campanie, dar și pe rețelele de socializare.

„Kim dorea să ajungă la Wyoming împreună cu un doctor pentru a mă închide, aşa ca în filmul Get Out, pentru că m-am plâns ieri cu privire la salvarea vieţii fetelor mele. Dacă ajung să fiu închis, ca Mandela, o să ştiţi cu toţii de ce”, scria rapperul pe Twitter.

Kanye West și-a vărsat oful pe Twitter, printr-o serie de postări bizare (n.r. unele dintre ele fiind șterse câteva ore mai târziu), la doar o zi după ce își lansase candidatura la prezidențiale în cadrul unei adunări electorale care a avut loc în Charleston, Carolina de Sud.

Kim Kardashian reacționează prompt: „Nu am vorbit niciodată în public despre cum ne-a afectat acest lucru”

Soția celui care vrea să devină președintele Statelor Unite ale Americii i-a luat apărarea partenerului de viață printr-o serie de postări de tip „my story”, pe Instagram, în care a explicat care este starea de sănătătate a vedetei, precum și greutățile prin care întreaga familie trece din această cauză.

„Oricine suferă de aşa ceva sau are o persoane iubită în viaţa sa care suferă de asta ştie cât de incredibil de complicat şi dureros este de înţeles”, a precizat Kim.

„Nu am vorbit niciodată în public despre cum ne-a afectat acest lucru acasă deoarece sunt foarte protectoare cu copiii noştri şi cu dreptul lui Kanye la intimitate atunci când vine vorba despre sănătatea lui. Dar astăzi simt că ar trebui să comentez din cauza stigmatului şi a concepţiilor greşite despre sănătatea mintală”, a mai explicat aceasta.

Celebra Kardashian a precizat și faptul că cei care înţeleg bolile mintale şi comportamentele compulsive ştiu că familia este neputincioasă dacă persoana care suferă de respectiva afecţiune psihică nu este un minor, deoarece aceasta este cea care trebuie facă paşi pentru a obţine ajutor.

Anunțul neașteptat al lui Kanye West: „Am încercat să divorțez de Kim”

Într-una dintre postările bizare de pe twitter, raperr-ul dezvăluia că de aproximativ doi ani încearcă să divorțeze de Kim Kardashian. Ulterior, mesajul a fost șters.

Cele două celebrități sunt căsătorite de 6 ani și au împreună patru copii. Însă se pare că fericirea cuplului, ilustrată prin sute d epoze pe rețelele de socializare, n-ar fi una reală, potrivit mesajului postat de rapperul american.

„Am încercat să divorţez de când Kim s-a întâlnit cu Meek la Warldolf pentru reforma închisorilor”, dezvăluia Kanye West pe Twitter.

Se pare că acesta ar face referire la întâlnirea dintre Kim Kardashian și rapperul Meek Mill, fostul partener al cântăreaţei Nicki Minaj.

Aceștia s-au întâlnit la hotelul Waldorf pentru a participa la o conferinţă pe tema reformei justiţiei penale, în Los Angeles, în 2018.

 

author avatar
Alexandru Tîrcavu