AcasăMONDENKim Kardashian, oficial miliardară! Și-a depășit sora și soțul

Kim Kardashian, oficial miliardară! Și-a depășit sora și soțul

Kim KardashianKim Kardashian, oficial miliardară! Și-a depășit sora și soțul

Kim Kardashian a devenit pentru prima oară miliardară în dolari, potrivit revistei Forbes. Afacerile cu machiaj și îmbrăcăminte s-au dovedit un real succes, scriu cei de la TMZ.

Vedeta „valorează acum 1 miliard de dolari, faţă de 780 de milioane de dolari, în octombrie, mulţumită a două afaceri profitabile, KKW şi Skims, precum şi banilor obţinuţi din televiziune şi contracte de endorsement şi unui număr de investiţii mai mici”, spune Forbes.

KKW Beauty aduce anual aproximativ 100 de milioane de dolari de la lansarea sa în 2017. Alte 200 de milioane de dolari provin din vânzarea a 20% din afacere conglomeratului de frumusețe Coty. Forbes spune că restul de procentul 72% din acțiunile pe care Kim Kardashian îl mai are în companie are o valoare de aproximativ 500 de milioane de dolari.

Kim K încasează 10 milioane $ din reclame

Linia de haine Skims valorează, scrie prestigioasa publicație, 225 de milioane de dolari. Kim Kardashian mai deține numerar și alte investiții, inclusiv imobiliare. Din 2012, Forbes spune că vedeta colectează cel puțin 10 milioane de dolari pe an (înainte de impozitare) de la „KUWTK”, reclame și alte campanii publicitare în care s-a angajat de-a lungul timpului.

Kim Kardashian a fondat KKW Beauty în 2017, urmând modelul companiei Kylie Cosmetics, deținută de sora sa Kylie Jenner. Linia de haine modelatoare Skims a fost lansată în 2019. Kardashian, în vârstă de 40 de ani, se alătură astfel în listă lui Kanye West, de care a anunţat că divorţează.

author avatar
Andrei Ștefan