AcasăMONDENKevin Costner și Morgan Freeman, în România. Care este motivul din spatele...

Kevin Costner și Morgan Freeman, în România. Care este motivul din spatele vizitei

Greii de la Hollywood, Kevin Costner și Morgan Freeman, se află în România, unde filmează de zor pentru o nouă peliculă.

Este vorba despre o dramă istorică, intitulată „The Gray House”, despre trei femei care au fondat prima rețea de spionaj americană.

Kevin Costner și Morgan Freeman filmează un serial în România

Potrivit Urban.ro, filmările pentru „The Gray House”, au început din această primăvară și au loc integral în România, la Castel Film. Se preconizează că filmările vor dura până în luna august a acestui an.

Potrivit informațiilor, miniseria va fi disponibilă anul viitor și va avea 6 episoade. Producția aduce în lumină povestea celor trei femei care au reușit să schimbe cursul Războiului Civil din America. Eroinele și-au riscat viața și libertatea, în numele democrației americane, reușind să pună bazele primei rețele de spionaj de succes.

Așa cum menționează sursa citată, miniseria „The Gray House” este un film produs de companiile lui Kevin Costner (Territory Pictures) și Morgan Freeman (Revelations Entertainment), împreună cu Big Dreams Entertainment.

Kevin Costner nu e străin de România și nici de Castel Film. Celebrul actor a mai lucrat în România, cu aceeași casă de producție locală, tot pentru un film istoric în care era protagonist – „Hatfields & McCoys”.

„The Gray House este o poveste adevărată, nespusă, despre trei eroi aboliționiști uimitor de curajoși din timpul Războiului Civil, care s-au întâmplat să fie femei. Având o pasiune pentru istorie, este întotdeauna o satisfacție personală să împărtășesc povești cu straturi bogate despre eroii necunoscuți ai Americii. Sunt încântat să îmi unesc forțele cu prietenii mei, Leslie Greif și Morgan Freeman, pentru a produce această saga epică importantă”, a declarat, Kevin Costner, atunci când s-a anunțat acest proiect.

author avatar
Andreea Vlad
859 afisari

4 COMENTARII

  1. film woke cu femei care fac agentii de spionaj ,nu era de ajuns ca s-au apucat de militarie si trag cu mitraliera acum si spionaj . oare o sa mai vedem femei adevarate cum erau o data ?

    • „Cum erau o data”. Cauta pe net „Annie Oakley”, chiar daca nu utiliza mitraliera. Iar la noi, poate numele Ecaterina Teodoriu iti spune ceva.

      • m-ai facut praf cu annie oakley si ecaterina teodoroiu . ai uitat sa spui de marie curie , e tot timpul data exemplu .

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Câtă inconştienţă! O femeie din Maramureș, filmată cum conduce cu bebelușul de 9 luni în brațe! (VIDEO)

O femeie din Maramureş s-a filmat în timp ce conduce o maşină avându-l în braţe pe copilul său în vârstă de nouă luni.Oamenii legii...

Elevii din România care se întorc, de luni, la şcoală. Când vor mai avea vacanțe

Gata vacanţa pentru aceşti elevi din România. De luni, 26 februarie, ei se întorc în sălile de clasă. Elevii din Bucureşti se vor întoarce...