AcasăMONDENKate Winslet a ajuns de pe platoul de filmare la spital. În...

Kate Winslet a ajuns de pe platoul de filmare la spital. În ce stare e actrița

Kate Winslet a suferit o accidentare pe platourile de filmare și a avut nevoie de îngrijiri medicale la spital.

Incidentul a avut loc în Croația, acolo unde actrița filmează un film al cărei protagoniste este. Kate Winslet va relua filmările săptămâna aceasta, conform programului, după ce a fost accidentată la picior, au confirmat reprezentanții ei pentru The Hollywood Reporter.

Kate Winslet s-a accidentat la picior

„Kate a alunecat și a fost dusă la spital ca măsură de precauție cerută de producție”, a spus echipa ei. „Este bine și va filma, așa cum a fost planificat, săptămâna aceasta.”

Potrivit The Mirror, Winslet a fost dusă la un Spital din Dubrovnik, care este la 15 minute de platourile de filmare.

Actrița, în vârstă de 46 de ani, o va portretiza pe fotografa Lee Miller în filmul care are în centrul acțiunii viața acesteia, inclusiv munca ei de corespondent de război pentru „Vogue” în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Distribuția filmului regizoarei Ellen Kuras îi mai include pe Marion Cotillard, Jude Law, Andrea Riseborough și Josh O’Connor.

author avatar
Andreea Vlad
324 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Donald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre fotografia sa judiciară (VIDEO)

Donald Trump încearcă o răsturnare de situaţie. Vrea să-şi transforme dezavantajele în avantaje. Fostul preşedinte încearcă un tertiplu prin care fotografia sa judiciară să...

Ce salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul de bonusuri „rotunjeşte” leafa

Companiile de pe piaţa din retail, din România, se află mereu în căutare de noi angajaţi. Lidl caută oameni în permanenţă. Supermarketul se prezintă...