Cauta

Kanye West ia masa cu supremaciști albi și îl laudă deschis pe Hitler: „Iubesc naziștii!”

kanye west

Kanye West ia masa cu supremaciști albi și îl laudă deschis pe Hitler: „Iubesc naziștii!”

Făcând declarații antisemite, Kanye West nu numai că-și înstrăinează fanii, ci și partenerii de afaceri. Reputația lui se deteriorează din ce în ce mai mult după ultimele afirmații.

Rapperul american Kanye West, care a căzut în dizgrație pentru declarațiile antisemite, a provocat din nou indignare. „Îmi place Hitler” și „Iubesc naziștii”, a spus muzicianul și antreprenorul în modă într-un interviu cu cunoscutul teoretician al conspirației de extremă dreapta Alex Jones.

Kanye West îşi mărturiseşte admiraţia pentru Hitler

„Văd și lucruri bune la Hitler”. La scurt timp după această apariție, rețeaua online de dreapta Parler a anunțat că vânzarea propusă către West a fost anulată.

„Tipul ăsta (…) a inventat autostrăzile și microfonul pe care l-am folosit ca muzician”, a spus rapperul, care și-a schimbat numele în Ye și a purtat o mască neagră care i-a acoperit toată fața pentru interviu. „Nu poți spune cu voce tare că această persoană a făcut vreodată ceva bun, iar eu nu mai accept”.

Outrage Intensifies After Kanye’s Antisemitic Interview

Când Jones a replicat că naziștii au făcut „lucruri cu adevărat rele”, West a răspuns: „Dar au făcut și lucruri bune. Trebuie să încetăm să-i detestăm tot timpul pe naziști. Cunoscutul antisemit și negator al Holocaustului Nick Fuentes, cu care West a luat cina la fostul președinte Donald Trump săptămâna trecută, a fost prezent și el la interviul de pe platforma lui Jones „Infowars”.

A pus pe fugă reţeaua socială Parler

Declarațiile rapperului au stârnit imediat reacții. Coaliția Evreiască Republicană, care se consideră o punte între Partidul Republican și comunitatea evreiască, l-a descris pe West drept un „fanatic ticălos, care a vizat comunitatea evreiască cu amenințări și calomnii în stil nazist”.

West, Fuentes și Jones ar forma un „un triumvirat dezgustător de teoreticieni ai conspirației, negaționiști ai Holocaustului și antisemiți”. Ambasadorul israelian în SUA, Michael Herzog, s-a declarat „dezgustat” de interviul acordat de rapper. „Într-un moment în care antisemitismul este în creștere, este alarmant că o astfel de retorică ticăloasă ar trebui să primească o platformă și să fie legitimată”.

Ultimele stiri

  • Biden dă de pământ cu procurorul CPI care a emis mandat de arestare împotriva premierului israelian Netanyahu
  • Turcia declară doliu național cu ocazia morții președintelui Raisi
  • SUA prezintă condoleanțe Iranului, dar continuă să-i condamne
  • VIDEO| Incendiu puternic în Sectorul 2
  • Alege ce citești
  • ROMÂNIA, împinsă să intre în RĂZBOI cu RUSIA!
  • ȘOC la Barcelona: Gallardo în locul lui Xavi!
  • Rapidiștii beau Guinness
  • Laboratoarele acreditate RENAR analizează siguranța combustibililor și a calității apei
  • Panică totală în sistemul energetic. Burduja o dă înainte cu regenerabilele
  • Exit mobile version