AcasăMONDENKanye West ia masa cu supremaciști albi și îl laudă deschis pe...

Kanye West ia masa cu supremaciști albi și îl laudă deschis pe Hitler: „Iubesc naziștii!”

kanye westKanye West ia masa cu supremaciști albi și îl laudă deschis pe Hitler: „Iubesc naziștii!”

Făcând declarații antisemite, Kanye West nu numai că-și înstrăinează fanii, ci și partenerii de afaceri. Reputația lui se deteriorează din ce în ce mai mult după ultimele afirmații.

Rapperul american Kanye West, care a căzut în dizgrație pentru declarațiile antisemite, a provocat din nou indignare. „Îmi place Hitler” și „Iubesc naziștii”, a spus muzicianul și antreprenorul în modă într-un interviu cu cunoscutul teoretician al conspirației de extremă dreapta Alex Jones.

Kanye West îşi mărturiseşte admiraţia pentru Hitler

„Văd și lucruri bune la Hitler”. La scurt timp după această apariție, rețeaua online de dreapta Parler a anunțat că vânzarea propusă către West a fost anulată.

„Tipul ăsta (…) a inventat autostrăzile și microfonul pe care l-am folosit ca muzician”, a spus rapperul, care și-a schimbat numele în Ye și a purtat o mască neagră care i-a acoperit toată fața pentru interviu. „Nu poți spune cu voce tare că această persoană a făcut vreodată ceva bun, iar eu nu mai accept”.

Când Jones a replicat că naziștii au făcut „lucruri cu adevărat rele”, West a răspuns: „Dar au făcut și lucruri bune. Trebuie să încetăm să-i detestăm tot timpul pe naziști. Cunoscutul antisemit și negator al Holocaustului Nick Fuentes, cu care West a luat cina la fostul președinte Donald Trump săptămâna trecută, a fost prezent și el la interviul de pe platforma lui Jones „Infowars”.

A pus pe fugă reţeaua socială Parler

Declarațiile rapperului au stârnit imediat reacții. Coaliția Evreiască Republicană, care se consideră o punte între Partidul Republican și comunitatea evreiască, l-a descris pe West drept un „fanatic ticălos, care a vizat comunitatea evreiască cu amenințări și calomnii în stil nazist”.

West, Fuentes și Jones ar forma un „un triumvirat dezgustător de teoreticieni ai conspirației, negaționiști ai Holocaustului și antisemiți”. Ambasadorul israelian în SUA, Michael Herzog, s-a declarat „dezgustat” de interviul acordat de rapper. „Într-un moment în care antisemitismul este în creștere, este alarmant că o astfel de retorică ticăloasă ar trebui să primească o platformă și să fie legitimată”.

author avatar
Andreea Vlad
465 afisari

13 COMENTARII

    • Rimează cu „waxeriști”. Și intră în grupa „woke”-iștilor.
      Așa-i, tăpălăbare?

      • sint „separatisti” . imbe cilule.
        da tu de un’ sa stii.
        nu va invata la kaufland. la cursul de paznici.

  1. Jesse Owens (negru)
    a fost tratat omeneste in 1936 la Olimpiada,
    Hitler l-a medaliat cu aur!

  2. Pai acu e voie de la stapanirea globalista sa il lauzi pe Hitler fiindca ukranii fascisti se identifica cu el.Pana la noi ordine dusmanul de clasa contemporan e Putin.

  3. Nazisti,simpatizanti nazisti,antisemiti,se intalnesc la cina,la masa la Donald Trump.Descreieratul care a infiintat inchisorile in care indesa copiii imigrantilor,unii dintre ei chiar sugari,smulsi dela sanul mamei la fel cum faceau nazistii la Auschwitz. Acum iar ameteste prostii,vrea sa revina la ” post ” sa faca America ” mareata „. Revino ma,KKK-ul tte asteapta cu facliile aprinse.

    • Vită, viermii waxeristoizi ca tine trebuie adunați pe stadioane și lapidați. Sau „rapel”-ați cu wax direct în tâmplă.

  4. Multumim, bai Kanye West, bai negris-orule ame-rlok no. 1 al Amer-lociei albe supre-maciste 🙂 Asta e cel mai tare kok-alar ne-gru din toate timpurile, chiar isi permite sa se ia in gura cu toti bastanii crim-inali de acolo, de la dem-on-crati, si se mai si ia de guler cu toti naz-istii jid-ani din Jid-ania 🙂

  5. Da, bai Kanye, da-le numai lapte sa bea, in fiecare zi 🙂 Ha ha ha 🙂 Ce s-au inflamat si ambalat toti rat-atii naz-isti wo-ke si de-mon-crati, de zici ca numai ei au dreptul sa zica orice, neb-unii dra-kului !! Bai Kanye, nu uita la toti ametitii aia de jid-ani ai lui Sleepy Joe Biden sa le re-amintesti sa manance cat mai multe banane in fiecare zi 🙂

  6. Kanye e un negru special nu gasesti 2 ca el in toata Sua un negru care sa gandeasca. Kanye nu face decat sa concluzioneze teoria antisemitismului elaborata de Petre Țuțea care a spus ca antisemitismul apare si ia nastere exact ca legile mecanicii ale lui Newton.
    Da, domnul Hitler a inventat extrem de multe de la racheta la giroscop, la concediul la mare la autostrazi pana la avionul de vanatoare cu reactie 90% din armele moderne sunt inventate de el chiar si atunci cand auziti celebrul Blitzkrieg.
    Kenye nu face nimic mai mult decat faceau ziarele americane si engleze ale anilor 30 decat sa il elogieze pe cancelarul german pentru tot ce face.
    Asta nu inseamna antisemitism ci istorie.

    • Istorie e că Hitler, cu demența lui, a instituit lichidarea fizică a unui popor, înhămând la proiectul purificării etnice instituțiile germane de stat. Că a devenit astfel cel mai mare criminal din istorie. Iar adepții lui merită lapidați în piața publică. Mai ales dacă sunt negrotei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger