AcasăMONDENKamara are 12.000 de rude in Guineea!

Kamara are 12.000 de rude in Guineea!

Oare ce s-ar face Kamara daca rudele lui vor dori sa viziteze Bucurestii, toti odata?

Se spune ca e bine sa ai multe rude, pentru ca, la o adica, are cine sa-ti sara in ajutor. Pe de alta parte, nici prea multe nu e bine sa ai, pentru ca nu-ti ajunge o viata ca sa le cunosti pe toate.

Oare ce s-ar face Kamara daca rudele lui vor dori sa viziteze Bucurestii, toti odata?

“Am 12.000 de rude. Un sat intreg. Este vorba de satul Sanguiana din Guineea”, a declarat  Kamara, partea ciocolatie din trupa Alb si Negru. De fapt,  in Guineea, tara din vestul Africii in care s-a nascut tatal sau, un sat intreg este format doar din rudele de sange ale lui Kamara sau prin alianta. Mai bine ar spune ca are un trib al lui… Nu de alta, dar cu 12.000 de oameni pui stapanire pe, sa zicem, Popesti Leordeni. Si sa retinem ceva: nu e bine sa ne luam de Kamara, la ce brigada ar putea sa coboare in strada. Kamara mai spune ca sunt cinci copii la parinti, fiecare parinte venind cu cate un copil din alta casnicie. Pe scurt, componentul trupei Alb Negru mai are un frate si trei surori.

Din cate stim noi, Kamara nu e foarte calator, iar treaba cu invatatul oricum este supraevaluata in zilele noastre

“Una alba, una mulatra si una de culoare, Corina, Saran si Binta”, a precizat artistul. Apropo, cica numele de Kamara inseamna „Calatorul invatator”.

author avatar
Catalin Dumitrescu