AcasăMONDENJuratul "X Factor", atacat de un prezentator TV: "Unii asculta Cheloo. Un...

Juratul „X Factor”, atacat de un prezentator TV: „Unii asculta Cheloo. Un fel de homosexuali ai muzicii”

Un cunoscut om de televiziune autohton si-a dat cu parerea legat de atacul juratului „X Factor”, Cheloo, la adresa unui concurent gay de la show-ul transmis de Antena 1.

Replica lui Cheloo de la prima gala live a concursului „X Factor” a starnit mari controverse. Juratul a comentat dur prestatia lui Paolo Lagana, concurentul gay: „Eu dispretuiesc tot ce esti si ce reprezinti. Tara asta te va trimite acasa!”.

Unul dintre cei care au luat foc in momentul in care au auzit comentariul rapperului este si Lucian Mindruta, care a postat un mesaj rautacios la adresa lui Cheloo, pe contul de Facebook.

„Cateva vorbe despre Cheloo si parerea lui despre homosexuali, citez aproximativ din urarea lui catre un concurent gay la o emisiune: ‘Tara asta te va trimite acasa’.

Domnu’ rapper: majoritatea nu se confunda cu dreptatea. Tara asta l-a ales pe Iliescu in 90 si a trimis in exil de scarba o intreaga generatie de tineri care puteau ramane aici, sa faca din Romania o tara cu adevarat moderna. Dar nu, tara si-a dorit altceva, pentru ca atat a inteles ea.

Aveti deci predecesori ilustri in a folosi nestiinta si ura publicului fata de ceea ce nu a fost educat sa inteleaga. E mult mai usor decat sa incercati sa intelegeti niste oameni care nu au nicio vina ca s-au nascut diferiti.

Da, diferiti. Ca sa intelegeti, am sa va dau un exemplu: sunt unii care asculta Mozart, nu Cheloo.  Cum s-ar zice, un fel de homosexuali ai muzicii. Nu stiu nici cu ei ce sa facem!”, a scris Lucian Mindruta pe site-ul de socializare.

author avatar
Alina Costache