AcasăMONDENJonah Hill și-a anunțat retragerea. Ce l-a determinat să ia această decizie:...

Jonah Hill și-a anunțat retragerea. Ce l-a determinat să ia această decizie: „Fac un pas important”

Jonah HillJonah Hill și-a anunțat retragerea. Ce l-a determinat să ia această decizie: „Fac un pas important”

Jonah Hill a anunțat că va înceta promovarea filmelor sale pentru a-și proteja sănătatea mintală. Actorul a spus că a suferit de 20 de ani de atacuri de anxietate, care au fost „exacerbate de aparițiile în presă și evenimentele care se confruntă cu publicul”.

Nu-și va promova nici noul său documentar, „Stutz”, care este despre relația lui cu un terapeut.

Jonah Hill ia o pauză din a-și promova filmele

Jonah Hill, în vârstă de 38 de ani, a vorbit despre sănătatea sa mintală într-o scrisoare deschisă publicată de Deadline.

Hill explorează sănătatea mintală și impactul pe care l-a avut profesia sa de actor asupra anxietății sale în documentarul său de debut „Stutz”.

„Am terminat de regizat al doilea film, un documentar numit „Stutz” despre mine și terapeutul meu, care explorează sănătatea mintală în general. Scopul realizării acestui film este de a oferi unui public larg terapie și instrumentele pe care le-am învățat eu din ședințele de terapie”, a transmis Jonah Hill într-o declarație pentru publicația americană Deadline.

„În drumul descoperirii de sine prin film, am realizat că în ultimii 20 de ani am avut nenumărate atacuri de panică, care apoi au fost exacerbate de media și de public, atunci când am participat la evenimente”, a adăugat Hill.

Jonah Hill suferă de anxietate

„Nu voi promova acest film, dar niciun alt film din viitorul apropiat, deoarece fac un pas important spre a mă proteja pe mine. Dacă mi-aș face rău în timp ce-mi promovez un proiect, nu ar fi true față de mine sau față de acel film. De obicei sunt foarte cringe când vine vorba de scrisori sau declarații, dar îmi dau seama că fac parte dintre puținii privilegiați care-și permit să ia o pauză. Nu-mi voi pierde job-ul în timp ce mă ocup de anxietatea mea. Cu această scrisoare, dar și cu „Stutz”, sper să determin oamenii să vorbească mai mult și mai normal despre lucrurile astea, astfel încât să facă pași spre a se simți mai bine, iar oamenii din jurul lor să-i înțeleagă mai bine”, a mai spus actorul de la Hollywood.

Jonah Hill a apărut ultima dată în filmul „Don’t Look Up”, care a fost nominalizat la patru premii Oscar. El urmează să joace în comedia „You People”, care este în prezent în post-producție și se așteaptă să aibă premiera în acest an.

author avatar
Andreea Vlad