AcasăMONDENJohnny Depp a leşinat în camera de hotel din Budapesta! Medicii, chemaţi...

Johnny Depp a leşinat în camera de hotel din Budapesta! Medicii, chemaţi de urgenţă să-l salveze

Johnny Depp a fost găsit inconștient într-o cameră de hotel din Budapesta, acolo unde era cazat.

Incidentul a avut loc înainte de a susține un concert în capitala vecină.

Concertul, anulat!

Johnny Depp a fost nevoit să anuleze show-ul programat în Budapesta, din cauza stării sale de sănătate precare. În momentul în care a fost descoperit inconștient în camera de hotel, s-au luat imediat măsuri de urgență pentru a-i acorda asistența medicală necesară.

Lui Johnny Depp i s-a făcut atât de rău încât a leșinat în camera sa de hotel, unde a trebuit să cheme un medic și nici măcar nu au putut ajunge pe scenă.

Medicii, chemaţi de urgenţă

Se pare că starea lui Johnny Depp a fost atât de gravă încât au fost nevoiți să cheme ajutoare medicale. Fanii au fost luați prin surprindere de anunțul brusc și și-au împărtășit îngrijorarea pe rețelele de socializare.

Unii s-au întrebat dacă nu cumva a fost vorba de probleme tehnice, în timp ce alții s-au îngrijorat de starea de sănătate a membrilor trupei.

Rămâne de văzut ce se va mai anunța cu privire la starea de sănătate a lui Johnny Depp. Momentan, apropiații celebrului actor nu au făcut declarații publice desprea acest subiect. Fanii sunt îngrijorați pentru starul de la Hollywood.

Hollywood Vampires, trupa lui Depp, este un supergrup care face rock încă din 2012, iar Johnny Depp și-a demonstrat talentele muzicale la slide, chitară ritmică și chitară solo, precum și la voce.

author avatar
Andrei Ștefan