AcasăMONDENJennifer Lopez și Ben Affleck și-au luat casă în Bel Air. IMAGINI...

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au luat casă în Bel Air. IMAGINI spectaculoase cu impunătorul conac de 50 mil. $ – GALERIE FOTO

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au cumpărat casa perfectă. Cuplul a plătit peste 50 de milioane de dolari pentru o casă uriașă situată în Bel-Air, Los Angeles, cu o suprafață de aproape 2.000 de metri pătrați, potrivit TMZ.

Compusă din 10 dormitoare și 17 băi, proprietatea se află într-o zonă retrasă, înconjurată de copaci, pentru intimitate absolută.

Cunoscută sub numele de „The Bellagio Estate”, proprietatea se află pe 1,1 acri de teren cu vedere la terenul de golf, notează TMZ.

Casa din Bel Air are 10 dormitoare și 17 băi

Suita principală a fost considerată „un refugiu suprem” și are o cameră de zi și băi duble și dulapuri.

Există, de asemenea, o suită pentru personal cu două dormitoare, o bucătărie principală, o bucătărie completă de catering și două bucătării suplimentare – una pentru personal și alta în casa de oaspeți.

Ben Affleck, de 49 de ani, și Jennifer Lopez, de 52 de ani, și-au reluat povestea de iubire după aproape două decenii, în aprilie anul trecut. Au fost văzuți vara trecută uitându-se la un apartament de 65 de milioane de dolari în cartierul luxos Holmby Hills din LA.

author avatar
Andreea Vlad
431 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri