AcasăMONDENJennifer Lopez, dată în judecată pentru că a cântat “DEZBRĂCATĂ” în Egipt

Jennifer Lopez, dată în judecată pentru că a cântat “DEZBRĂCATĂ” în Egipt

Cântăreaţa americană Jennifer Lopez a fost dată în judecată de un avocat recunoscut pentru procesele intentate mai multor personalităţi din ţara sa. Samir Sabri susţine că interpreta a depăşit limitele moralităţii şi că a încălcat tradiţiile egiptene.

Plângerea a fost depusă în urma primului concert al lui Lopez în Egipt, care i-a părut avocatului o ofensă la adresa regulilor şi tradiţiilor din această ţară, scrie La Vanguardia.

În declaraţiile făcute în presa locală, Samir Sabri a criticat-o pe Lopez pentru că a cântat „purtând un costum transparent şi dezbrăcată”. Avocatul care nu a fost prezent la concert a văzut imagini din show pe reţelele de socializare şi s-a declarat scandalizat. În plângerea formulată împotriva cântăreţei şi a organizatorilor concertului, el cere ca Lopez să primească interdicţie de a reveni în Egipt.

La concertul care a avut loc în oraşul El Alamein, destinaţie de vacanţă celebră pentru egipteni, au participat aproximativ 2.000 de persoane, între care actriţa Mona Zaki, actorii Hussein Fahmy şi Ahmed Helmy şi reprezentanţi ai Guvernului.

Show-ul a făcut parte din turneul „It’s my Party”, prin care ea marchează a 50-a aniversare şi 20 de ani de carieră muzicală de succes.

Potrivit revistei Harper’s Bazaar, unele dintre costumele folosite de Jennifer Lopez criticate de avocat au fost create de designeri arabi.

Foto: Twitter

author avatar
Emanuela-Andreea Pană