Cauta

Jean Paler, furat de hackeri! L-au lăsat fără 1.000 lei, suma de pe card. Erau banii de medicamente

Jean Paler se plânge că ar fi fost victima unor hackeri. Comediantul susţine că i-a fost debitat cardul, fără să aibă habar de vreuna dintre operațiunile suspecte din istoricul tranzacțiilor sale.

Bărbatul de 70 de ani a făcut apel la prietenii săi de pe rețeaua socială pentru a înțelege cum i-au dispărut banii.

I-a fost spart contul?

Jean Paler a postat un mesaj în care cere ajutorul fanilor săi într-o situație extrem de delicată. Actorul a rămas fără sume importante de bani de pe card, după ce au fost efectuate niște tranzacții fără acordul lui.

Banii au fost retrași de către o casă de pariuri, iar Jean Paler spune că el nu a făcut această plată niciodată. Cel mai probabil, cardul de credit al actorului a fost clonat.

Dragi prieteni, sunt într-o situație disperată, dacă este cineva care mă poate îndruma sau lămuri cu ce s-a întâmplat, v-aș fi recunoscător.

Pur și simplu îmi verificam aplicația mobilă unde am un cont deschis și mi-au apărut acum aceste tranzacții făcute. Să îmi fi fost oare spart contul? Eu nu am făcut nicio tranzacție online în ultimele zile, nu mi-am pus datele cardului pe nicio platformă și nu le-am oferit nimănui.

Este inadmisibil așa ceva! Nu mai pot avea liniște până nu aflu ce s-a întâmplat”, a scris actorul pe rețelele de socializare.

I-au fost retraşi 1.000 lei

Jean Paler a luat legătura cu banca lui și speră să-și recupereze banii pierduți. 1.000 de lei i-au fost retrași de pe card, toți banii pe care acesta îi avea, cu care să-şi cumpere medicamente.

Am sunat acum la București, după ce ieri mi-au spart contul si mi-au golit cardul, 10 milioane de lei vechi, că nu aveam prea mulți. Mi-au blocat cardul și a făcut un formular doamna cu care am vorbit, în care eu nu recunosc tranzacțiile!

Va intra în discuție la departamentul de securitate al băncii și numai dacă am noroc s-ar putea sa recuperez banii, lucru care zic ei că nu se știe”, a mai spus Jean Paler.

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • Burduja, în pole-position pentru șefia PNL!
  • Fisură în parteneriatul strategic. Nuclearelectrica, la un pas să iasă din proiectul SMR-urilor americane
  • Cum îti poți schimba numele pe cale administrativă?
  • Asistența medicală, noua visterie a inteligenței artificiale? Strategia companiei de 2 trilioane de dolari
  • Cum stau adversarii de la Euro
  • „Naționala” României, campioană la tupeu, nu la fotbal!
  • Comisia Europeană, pusă la colț. Fără hidroenergie, nu există regenerabile
  • Unifarm, băgată în faliment chiar de instituțiile statului
  • Șocant! Mamă și fiică, atacate și mușcate de un ciobănesc carpatin, într-un parc din Capitală
  • Exit mobile version