AcasăMONDENiUmor a rămas fără juraţi. Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo au părăsit...

iUmor a rămas fără juraţi. Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo au părăsit pupitrul show-ului de la Antena 1

juriu iumoriUmor a rămas fără juraţi. Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo au părăsit pupitrul show-ului de la Antena 1

Surpriză majoră, duminică seară, la Antena 1: Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo au plecat de la masa jurizării. Cei 3, alături de Cătălin Bordea, care fusese invitat ca al 4-lea jurat, s-au urcat într-o maşină şi au părăsit studiourile în care se filma show-ul de la Antena 1.

Delia Matache i-a filmat pe toți în mașină, ea a stat pe scaunul din față, iar cei trei jurați erau înghesuiți în spate. S-au amuzat de întreaga situație care se pare că a fost pusă la cale de Mihai Bendeac.

Juraţii au vrut să-i testeze pe producători

Evadarea juraţilor a fost „pe bune”. Vedetele au lipsit destul de mult, iar producătorii se gândeau deja cu cine îi vor înlocui. Nu a fost nevoie însă, pentru că juraţii obişnuiţi ai emisiunii au revenit la sentimente mai bune. S-au întors şi au dezvăluit de ce au fugit: au vrut să-i testeze pe producători.

Mihai Bendeac a recunoscut totul: el a pus la cale ieșirea, tot el a vrut să îi testeze pe producători. „Ați fost voi pregătiți pentru așa ceva? Ar trebui să fiți tot timpul pregătiți, pentru orice”, a spus actorul, care a și arătat ce scria pe bilețelul citit de Cătălin Bordea la intrarea lui în platou.

Jurații au dispărut din emisiune timp de aproximativ o jumătate de oră.

Practic, am tras mașina într-o alveolă rutieră, am fumat o țigară și ne-am întors. Nu a fost un protest, a fost un eșec. Dezamăgirea a fost elementul surpriză care ne-a făcut să ne întoarcem în 26 de minute”, a declarat Cheloo despre lipsa lor de la „iUmor”.

author avatar
Andrei Ștefan