AcasăMONDENIuliana si Nicoleta Luciu, extrem de emotionate! Care este motivul!

Iuliana si Nicoleta Luciu, extrem de emotionate! Care este motivul!

Zi importanta pentru surorile Luciu. Nicoleta si Iuliana au un sarbatorit special in familie, pe care s-au grabit amandoua sa-l felicite, exprimandu-si, totodata, recunostinta, prin intermediul retelelor de socializare.

Nicoleta si Iuliana Luciu nu se feresc sa isi arate emotiile si sentimentele atunci cand este vorba de familie, cu atat mai putin atunci cand cea sarbatorita este chiar femeia care le-a dat viata si le-a ajutat sa faca primii pasi in lume.

Cele doua vedete de televiziune si-au aniversat mama, eveniment care le-a starnit un puternic val de emotii care se reflecta in mesajele publicate pe site-urile de socializare.

Surorile Luciu i-au transmis urari foarte frumoase mamei lor. Atat Nicoleta (la randul ei mama a patru copii), cat si Iuliana (deocamdata fara obligatii) au postat pe paginile lor personale de Facebook, o fotografie in care apar alaturi de sarbatorita, mama lor fiind surprinsa in timp ce tine in mana un imens buchet de trandafir rosii.

„La multi ani mama!!! Iti dorim multa sanatate si sa fii alaturi de noi multi ani de acum inainte!!! Te iubim mult”, a scris Iuliana pe contul sau de Facebook, mesaj care a fost apreciat de mii de prieteni virtuali ai asistentei TV.

„La multi ani mama noastra frumoasa! Sa ne traiesti multi ani sanatosi! Te pupam si te iubim mult!”, i-a transmis si Nicoleta mamei sale.

author avatar
Alina Costache