AcasăMONDENIuliana Luciu stie exact ce vrea sa ii aduca Mos Craciun!

Iuliana Luciu stie exact ce vrea sa ii aduca Mos Craciun!

Desi mai este aproape o luna pana la Craciun, multe vedete s-au gandit deja ce vor sa primeasca de la Mosu’, iar Iuliana Luciu este una dintre cele care au avut grija sa anunte de pe acum ce cadou vrea sa gaseasca sub brad.

Pentru a fi sigura ca Mos Craciun stie bine ce sa puna in sac, asistenta Simonei Gherghe deja s-a apuca sa isi scrie lista de cadouri. Primul lucru de pe lista vedetei este… o bufnita.

Iuliana Luciu a fost cucerita de un colier sofisticat pe care l-a purtat in una dintre editiile „Acces Direct”, cu un pandant in forma de bufnita, asa ca a fost trecut chiar in capul listei de cadouri pe care ea si le doreste de Craciun. Vedeta lasa, insa, sa se inteleaga ca nu este neaparat nevoie sa il primeasca de la Mosul, poate sa i-l aduca si altcineva, ca doar important este sa ajunga in cutiuta ei de bijuterii.

Iuliana a asteptat cativa ani pana cand a reusit sa dea jos cateva kilograme si sa calce pe urmele surorii ei mai mari, Nicoleta, pe care unii spun chiar ca a reusit sa o intreaca in sex-appeal. Astfel, la numai 26 de ani, mezina familiei Luciu a reusit sa cucereasca publicul, fiind considerata una dintre cele mai seducatoare asistente TV, asa ca Simona Gherghe are motive sa fie mandra de ea.

author avatar
Alina Costache