AcasăMONDENIuliana Luciu si-a gasit jumatatea: “Meritam si eu asta”

Iuliana Luciu si-a gasit jumatatea: “Meritam si eu asta”

Veste trista pentru admiratorii Iulianei Luciu. Asistenta Simonei Gherghe nu mai este singura, vedeta marturisind ca a gasit, in sfarsit, un barbat care o face sa se simta bine.

Imbracata extrem de sexy, Iuliana Luciu a recunoscut la “Acces Direct” ca si-a gasit sufletul pereche, asta dupa ce presa a “cuplat-o” in nenumarate randuri cu diversi barbati mai mult sau mai putin cunoscuti in showbiz. Suparata foc, Simona Gherghe i-a reprosat inca de la inceputul editiei de miercuri a emisiunii faptul ca trebuie sa citeasca in ziare ca asistenta ei are un nou iubit.

Fortata, oarecum, de realizatoare “Acces Direct” sa spuna adevarul, sora mai mica a Nicoletei Luciu a recunoscut, in sfarsit, in direct la TV, ca nu mai este singura.

Iuliana si-a făcut aparitia in platoul emisiunii radiind de fericire. “In sfarsit s-a intamplat minunea. Meritam si eu asta, ne este bine impreuna, nu, inca nu ne-am mutat impreuna. Eu sunt foarte prietenoasa cu lumea din jur, fac poze cu baietii si de aceea presa m-a cuplat cu tot felul de indivizi. Acum sunt intr-adevar intr-o relatie si sunt fericita. Mama se bucura ca nu mai sunt singura”, a declarat satena la Antena 1, punand astfel capat oricaror speculatii, spre dezamagirea barbatilor care inca mai sperau sa aiba o sansa la inima asistentei TV.

author avatar
Alina Costache