AcasăMONDENIuliana Luciu, marturisire uluitoare: A folosit excremente pentru infrumusetarea tenului!

Iuliana Luciu, marturisire uluitoare: A folosit excremente pentru infrumusetarea tenului!

Invitata in platoul unei emisiuni, Iuliana Luciu a facut o marturisire care i-ar putea uimi pe fanii ei. Asistenta Simonei Gherghe a recunoscut ca a apelat si la solutii la care alte fete nici macar nu pot sa se gandeasca, cum ar fi folosirea unei creme pe baza de excremente de pasare.

Iuliana Luciu a fost invitata in emisiunea „Star Matinal”, unde s-a vorbit despre acnee si despre alte probleme ale tenului. Vedeta a recunoscut ca s-a confruntat si ea cu probleme de acest gen. Astfel, in adolescenta, spune asistenta TV, a facut tot posibilul pentru a scapa de cosuri, motiv pentru care a cumparat si a folosit tot felul de creme.

Sora Nicoletei Luciu le-a spus telespectatorilor ca a folosit chiar si un tratament provenit din Japonia, care contine excrement de privighetoare.

„Cand eram mica eram plina de cosuri, am incercat tot felul de creme si solutii. M-am spalat intens cu sulf, mi s-a uscat fata. Cu timpul a trecut. Nu am suferit pentru ca ma uitam in jur si vedeam ca si alti copii au probleme cu tenul. Da, m-am dat cu crema ce avea excrement de privighetoare. Este un tratament adus din Japonia care iti lasa pielea fina. Nu are niciun miros, dupa tratament tenul era foarte curat si catifelat”, a povestit Iuliana Luciu la Antena Stars.

author avatar
Alina Costache