AcasăMONDENIuliana Luciu l-a reciclat pe fostul Adelinei Pestritu?

Iuliana Luciu l-a reciclat pe fostul Adelinei Pestritu?

Iuliana Luciu, sora mai mica a planturoasei Nicoleta, are un nou iubit. Cel putin, asa umbla vorba prin targ. Cel alaturi de care ar forma acum un cuplu asistenta Simonei Gherghe este un tanar om de afaceri cu mare trecere la printesele din showbizul autohton.

Iuliana Luciu este una dintre cele mai dorite femei ale Capitalei

Acum cateva saptamani, frumoasa Iuliana Luciu posta melancolica pe o retea pe socializare un link spre melodia „Somebody To Love Me” (Cineva care sa ma iubeasca), interpretata de Mark Ronson si Boy George, si se intreba retoric daca cere oare prea mult. Ei bine, se pare ca, intre timp, fortele universului au complotat si i-au scos in cale asistentei TV un june om de afaceri, dornic sa ii intre in gratii.

George s-a iubit acum cativa ani cu frumoasa Adelina Pestritu

In weekendul recent incheiat, cei doi au fost surprinsi de paparazzi in timpul unei iesiri la mall, iar atunci cand reprezentantii presei au incercat sa ii abordeze, varandu-le bliturile in ochi, curtezanul Iulianei si-a ascuns chipul, semn ca nu prea avea chef de vorba. Se prea poate ca relatia dintre sora mai mica a Nicoletei Luciu si tanarul in cauza sa fie la inceput de tot, iar cei doi incearca sa o tina doar pentru ei, cel putin pana se dumiresc ce si cum. Gura lumii, insa, e sloboda si a inceput deja sa comenteze. Cica tanarul in cauza ar fi un asa-zis fante de Dorobanti, pe nume George „Tiganu”, mare colectionar de printese din showbizul autohton. Ca dovada, in trecut, s-a iubit cu Adelina Pestritu si modelul Livia Tavaluc. Pentru amatorii de mondenitatii, acum cativa ani, George a ajuns pe prima pagina a ziarelor dupa ce a fost acuzat ca s-ar fi „lipit” de bricheta in valoare de 400 de euro a milionarului Rani Adamescu. Tanarul afacerist a iesit atunci sa se apere, declarand ca nu se face vinovat de furt si ca, poate, s-o fi jucat cu obiectul si a uitat sa il restituie stapanului sau de drept.

author avatar
Mihaela Grigorescu