AcasăMONDENIuliana Luciu, imbracata cu o rochie de-ti sta inima in loc!

Iuliana Luciu, imbracata cu o rochie de-ti sta inima in loc!

In familia Luciu, frumusetea se mosteneste. Daca pana acum, doar Nicoleta reusea sa innebuneasca barbatii cu aparitiile incendiare, nici sora ei nu se lasa mai prejos! O prinde din urma cu pasi repezi.

Iuliana Luciu, asistenta Simonei Gherghe de la „Acces Direct”, a postat o fotografie pe Facebook in care apare imbracata cu cea mai sexy rochie din garderoba. Cu imaginea asta, ne arata inca o data ca stie sa isi puna corpul in valoare! Pentru ca isi permite, vedeta poarta rochii foarte scurte care o ajuta sa isi etaleze sanii si picioarele. Poza a strans sute de like-uri si zeci de comentarii din partea fanilor care au ramas masca cand au vazut-o.

Iuliana Luciu a facut cunostinta cu lumea showbiz-ului inca de la varsta de 15 ani, atunci cand facea parte din trupa Kyss. De asemenea, a avut si cateva roluri de exceptie in mai multe productii televizate, printre care „Inima de tigan”, „Mostenirea”, „Trei frati de belea”. In prezent, o vedem in fiecare dupa-amiaza, de luni pana vineri, in emisiunea „Acces Direct”, unde este asistenta tv a Simonei Gherghe.Voua care va place mai mult? Nicoleta Luciu sau sora ei?

author avatar
Anca Murgoci