AcasăMONDENIuliana Luciu face ravagii: Mai sexy ca oricand intr-o rochie scurta, neagra!

Iuliana Luciu face ravagii: Mai sexy ca oricand intr-o rochie scurta, neagra!

Asistenta Simonei Gherghe, Iuliana Luciu, este constienta de frumusetea ei, motiv pentru care profita de orice ocazie pentru a-si pune in evidenta corpul. Bruneta stie exact cum pot fi cuceriti barbatii.

Iuliana Luciu, una dintre cele mai indragite asistente de televiziune, frumoasa si carismatica, isi pune in evidenta formele apetisante ori de cate ori se iveste ocazia, ceea ce ii face pe barbati sa exclame incantati la fiecare aparitie a ei. Asistenta a postat recent pe pagina personala de Facebook o fotografie in care apare foarte sexy.

Iuliana a optat pentru  o rochie neagra, care ii cade perfect peste trupul ei apreciat de barbati si de femei in egala masura. Fundul obraznic, dar si sanii generosi sunt scosi in evidenta, fiind nu doar extrem de sexy ci si foarte decenta. “Nu stiu la ce ma uitam”, scrie vedeta pe contul de socializare.

“LOOKING BEAUTIFUL…”, “Nu conteaza la ce te uitai, arati superb”, Superba exact ca o papusa arati”, “La dusmani Luciule!:))))”, “Ehh…te uitai u la ceva anume…”, “Superba:*”, “Tout just resplendissent top top Iuliana Luciu la classe”, “Dar ce silueta ai!!!!!!!!!!!! Cum e sa fii atat de frumoasa?”, “Foarte sexi”, sunt numai o parte dintre comentariile lasate de sutele de fani care au fost impresionati de poza postata de asistenta de la “Acces Direct”.

author avatar
Alina Costache