AcasăMONDENIuliana Luciu a fost ceruta in casatorie! Cine este burlacul care i-a...

Iuliana Luciu a fost ceruta in casatorie! Cine este burlacul care i-a pus inelul pe deget!

Frumoasa, tanara, petrecareata, fara obligatii, Iuliana Luciu poate fi femeia perfecta pentru barbatii care nu-si doresc neaparat sa gaseasca o sotie care sa stea la cratita cat e ziua de lunga, iar cand nu gateste sa se ocupe numai de casa.

Si cum asa o “prada” buna nu trebuie ratata, asistenta Simonei Gherghe a fost abordata de un burlac care i-a si propus sa ii fie sotie.

Iuliana Luciu a avut parte de o surpriza uriasa in noaptea de Halloween, cand, desi costumata in mireasa insangerata, a facut ravagii printre burlacii din clubul unde a mers sa petreaca. Unul dintre ei, costumat in vampir – sotul ideal, pana la urma, pentru o asemenea mireasa – , si-a facut curaj, a ingenunchiat si a cerut-o de sotie.

Desi impresionata, mezina familiei Luciu a refuzat: „Nu cred, nu cred! Mai, baiatu’, stii ce zic? Pastrez inelul ca e cu diamant si ne auzim mai tarziu”. Asta nu a fost, insa, singura cerere in casatorie, dupa cum s-a vazut si in imaginile difuzate la Acces Direct, dar nici cel de-al doilea pretendent nu a convins-o pe bruneta sa se faca fata de casa.

author avatar
Alina Costache