AcasăMONDENIulia si Mihai Albu se impaca? “Inainte de a lua o decizie...

Iulia si Mihai Albu se impaca? “Inainte de a lua o decizie finala, ambii trebuie sa…”

Desi divortati, Iulia Albu si Mihai Albu nu s-au atacat prin intermediul presei, ba chiar au reusit sa fie foarte discreti in ceea ce priveste viata lor personala, continuand sa isi petreaca sarbatorile impreuna, alaturi de fiica lor, Mikaela, de a carei educatie se ocupa amandoi.

Cei doi au ramas foarte apropiati, atat pe plan personal, cat si pe plan profesional, insa ambii au evitat sa dea detalii despre relatia lor actuala. Cu toate astea, din ultimele declaratii ale criticului de moda, se pare ca mai exista o portita de impacare, mai ales ca la mijloc se afla si un copil.

“Mereu am considerat ca lucrurile care tin de viata mea personala nu au legatura cu activitatea mea profesionala. Nu sunt actrita sau cantareata; intr-adevar, am o rubrica care sper sa evolueze intr-o emisiune, dar deocamdata nu cred ca sunt relevanta din punctul asta de vedere. Imi dau seama ce inseamna sa fii persoana publica si am avut si din punctul asta de vedere o atitudine corecta fata de oameni. Numai ca lucrurile vor putea fi anuntate abia in momentul in care vor fi definitive. In cazul asta nu… Am alte lucruri mai importante in viata mea decat sa ma gandesc acum la asta. Mikaela conteaza. Legat de ce se va intampla, veti afla la momentul potrivit. Atunci cand doi oameni au un copil impreuna trebuie sa se gandeasca de mai multe ori inainte de a lua o decizie finala si sustin ca ambii trebuie sa incerce sa pastreze o relatie. Cand si daca va fi cazul veti sti, nu va fi un secret”, a spus Iulia Albu, pentru ziarulring.ro.

author avatar
Alina Costache