AcasăMONDEN"Iulia Albu si Mihai Albu s-au impacat"! Ce vedeta ofera detalii despre...

„Iulia Albu si Mihai Albu s-au impacat”! Ce vedeta ofera detalii despre relatia celor doi!

Iulia Albu si Mihai Albu par sa fi ingropat securea razboiului, cel putin asta sustin oamenii din staff-ul designerului, dar si Oana Turcu, vedeta marturisind ca i-a vazut cu ochii ei purtandu-se ca un cuplu normal.

Oana Turcu a dezvaluit pe blogul sau ca…”Iulia Albu si Mihai Albu s-au impacat!”. Vedeta a dezvaluit ca i-a vazut cu ochii ei pe cei doi impreuna, unde mai pui ca si oamenii din jurul lor susotesc pe la colturi cum ca cei doi s-ar fi impacat „un pic”.

„Un pic!
Asa zic oamenii din staff-ul lui Mihai Albu.
Ce s-a intamplat? Prietenia noastra s-a transformat in vecinatate pentru trei zile, la Expo Ideal Mariaj, targul de nunti care s-a desfasurat in weekend la Palatul Parlamentului si unde Ardes a avut super-oferte. Am avut standul invecinat cu cel al lui Mihai. Toate bune si frumoase, numai ca surpriza a venit chiar duminica, cu cateva ore inainte ca evenimentul sa se incheie. Trebuie sa va spun ca revista care a organizat intalnirea, Ideal Mariaj, o are ca om de baza pe Iulia.

Si iata cum, duminica la pranz, Iulia si Mihai au intrat impreuna la eveniment, se comportau ca un cuplu, ba chiar Iulia il striga pe Mihai: ‘Ia cheile de la masina! Vezi ca am uitat in masina…’, ma rog, nu intram in detalii de bucatarie interna. In orice caz, toata lumea i-a vazut asa cum ii stiam pe vremuri, ca o familie! Sincer, m-am bucurat ENORM, pentru ca pe Iulia o vad ca pe o minte sclipitoare, cu idei cu mult peste tara in care traim, iar Mihai este cel mai bun arhitect de pantofi de la noi. Iar IMPREUNA ii iubesc cel mai mult, sunt doi oameni buni!

La pragul incheierii targului, l-am vazut pe Mihai si Cristi a facut o fotografie cu el, timp in care l-a intrebat in soapta – “V-ati impacat?”. Si el a zambit.
Ce inseamna asta? Inseamna ce zice echipa lui. Ca s-au impacat. Un pic. Sa dea Domnul ca acest ‘pic’ sa fie o viata!”, a scris oana Turcu pe blogul sau.

author avatar
Alina Costache