AcasăMONDENIulia Albu i-a luat fetitei tricicleta de 800 de dolari

Iulia Albu i-a luat fetitei tricicleta de 800 de dolari

Iulia Albu nu se uita la bani cand alege cadourile pentru fetita ei, Mikaela

Sotia lui Mihai Albu, Iulia, ramane devotata gustului ei pentru tot ce este retro, chiar daca pasiunea ei se dovedeste foarte costisitoare.

Iulia Albu nu se uita la bani cand alege cadourile pentru fetita ei, Mikaela

Dupa ce i-a cumparat special pentru botez un carucior Taylor Tot din 1940 si mai apoi o papusa Shirley Temple din 1934, Iulia Albu i-a facut din nou o surpriza retro fetitei ei, Mikaela. Nu a mai achizitonat un produs autentic, ci doar o reproducere a unui model de tricicleta din 1936. Chiar si asa, costul final al jucariei a ajuns la 800 de dolari, cu tot cu transportul, cromarea si aplicarea unor dispozitive de siguranta. „Tricicleta Morgan nu este foarte scumpa, ca model de baza este doar 200 de dolari.

Aceasta este tricicleta cu care se va plimba Mikaela
Dar pentru ca am comandat-o din SUA, transportul a facut inca pe atat, iar eu am decis sa-i mai fac si alte modificari care ma mai costa inca vreo 400 de dolari. Am trimis-o deja la cromat, plus ca mai trebuia indreptata o bara care s-a indoit in timpul transportului. As fi putut sa o returnez, ca sa-mi trimita alta in loc, neavariata, dar trebuia sa mai astept inca trei luni si nu am vrut. Vreau sa-i aplic niste dispozitive de siguranta, ca, fiind o reproducere dupa un model foarte vechi, nu le are si vreau ca Mikaela sa circule fara riscuri pe ea”, ne-a declarat Iulia Albu.

 

 

author avatar
Iulia Anghel