AcasăMONDENIulia Albu a renunţat la găina care a făcut-o celebră. Şi-a făcut...

Iulia Albu a renunţat la găina care a făcut-o celebră. Şi-a făcut apariţia cu un nou animal ciudat

IULIA ALBU o face praf pe Marioara pentru tinuta aleasa la inmormantare!

Iulia Albu are un nou animal de companie. Unul dintre cei mai influenți fashion editori români a obișnuit publicul cu apariții excentrice de-a lungul timpului.

Vedeta TV nu s-a dezis nici acum. Ea şi-a făcut apariţia cu o pisică din rasa Cornish Rex.

De la găina Lou Lou la pisica Jo Belle

Zilele trecute, vedeta s-a fotografiat pe instagram alături de noul ei animal de companie. Iulia Albu a ales de data aceasta ceva mai obișnuit, fiind vorba despre un motan Cornish Rex, de care criticul de modă s-a atașat deja extrem de mult.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iulia Albu (@iamiuliaalbu)

Tadaaaa! Doamnelor și domnilor, meet Jo Belle! Jobel îl cheamă, de fapt … cel mai iubitor, «torcăcios» și somnoros Cornish Rex din galaxie. Mi-a promis că la următorul shooting va sta și el treaz bine că sunt eu gătită toată ! Păi, se poate?!”, a scris Iulia Albu pe rețelele de socializare.

Cum sunt pisicile Cornish Rex?

Pisicile Cornish Rex sunt musculoase și au o formă suplă. Această pisică are capul oval alungit, craniul plat și urechi mari așezate sus. Cea mai distinctivă trăsătură este blana ondulată, care este fină și moale la atingere.

Rasa de pisici Cornish Rex își datorează existența unei mutații naturale care a fost descoperită la un pui de pisică născut la o fermă din Cornwall în 1950 – avea blana ondulată.

author avatar
Andrei Ștefan