AcasăMONDENIubitul Andreei Marin, salarii fabuloase in Romania!

Iubitul Andreei Marin, salarii fabuloase in Romania!

Tuncay Ozturk nu se poate plange de nimic. In afara faptului ca se bucura de dragostea frumoasei Andreea Marin, nici pe plan material nu sta rau deloc! Si asta pentru ca sumele care ii vor intra in cont sunt foarte mari.

Iubitul “Zanei” va lucra la o clinica privata din Capitala care a fost inaugurata cu cateva luni in urma. Pe langa asta, fizioterapeutul turc se va ocupa si de proiectul partenerei sale de viata – “Scoala mamelor” .

Asadar, nu doar iubirea l-a facut pe Tuncay sa se mute in Romania, ci si planurile de cariera care il vor face foarte bogat. Tanarul in varsta de 27 de ani va avea doua joburi care ii vor rotunji substantial veniturile. Mai exact, fizioterapeutul turc va primi 7.500 de euro doar de la clinica din Bucuresti, iar pentru proiectul “Scoala mamelor”  i se vor oferi nu mai putin de 5.000 de euro.

Ce trebuie sa faca pentru acesti bani? La institutia medicala din Capitala se va ocupa in special de lotul feminin de gimnastica al Romaniei, iar in ceea ce priveste proiectul iubitei sale, el va oferi sfaturi femeilor care au probleme medicale, scrie Click.ro.

author avatar
Anca Murgoci