AcasăMONDENIubita unui important lider PNL, în fundul gol în mijlocul străzii! IMAGINI...

Iubita unui important lider PNL, în fundul gol în mijlocul străzii! IMAGINI interzise minorilor!

Romeo DuncaIubita lui Romeo Dunca, preşedintele CJ Caraş-Severin, în fundul gol în mijlocul străzii - IMAGINI interzise minorilor / foto: Facebook

Nadia, iubita misterioasă a lui Romeo Dunca, președintele liberal al CJ Caraș-Severin, a avut o apariție ca-n filmele pentru adulți pe stradă și a atras privirile tuturor.

S-a făcut cerc în jurul voluptoasei rusoaice, care a oferit un show incendiar chiar în parcarea unui club de pe litoral.

Spectacol erotic în parcare

Romeo Dunca și Nadia au făcut turul cluburilor din Mamaia, unde s-au scăldat în alcool, potrivit cancan.ro. Fiindcă abia se mai ținea pe picioare, liberalul s-a hotărât să-și ducă iubita să doarmă.

Însă, în drum spre mașină, focoasa blondă a oferit un spectacol XXX celor din parcare. Mai precis, ținuta și așa sumară i-a jucat feste, astfel încât Nadia a rămas aproape goală.

foto cancanro

În sânii goi în mijlocul nunții cu toată șefia PNL

Un alt episod incredibil cu aceeași Nadia în rol principal s-a petrecut în luna mai a acestui an, când Ionuț Stroe, purtător de cuvânt PNL și fost ministru al Sportului, s-a însurat cu Andra Pleșa, fiica vitregă a fostului ministru de Interne, Marcel Vela.

Atunci, Nadia a oferit invitaților un show incendiar pe ringul de dans. Nadia a fost în centrul atenției, când i-au ieșit sânii de sub rochie.

foto cancanro
author avatar
Andreea Vlad
5.146 afisari

7 COMENTARII

    • Cum se f u t e o grasa!
      In primul rand ca sa fu ti o grasa, pe langa faptul ca esti extrem de foarte giga disperat, iti trebuie ditamai pul a . Daca nu detii (ca daca ai avea nu ai ajunge sa fu ti grase) trebuie sa o fu ti in singurul mod posibil : pe la spate.

      O mare problema in futu tul graselor il reprezinta gasirea piz dei. Poti tu sa ai simtul gaurii extrem de dezvoltat, sa nimeresti gaura in 99 din 100 de cazuri, degeaba. O grasa nu o poti fute pe intuneric pentru ca nu o nimeresti. Pur si simplu te ratacesti pe suprafata ei. De aici se naste un paradox :

      -daca o fu ti pe lumina risti sa-ti moara jucaria oricat de lab ar si ne futut ai fi cand vezi ditamai muntele de slanina care atarna in fata ta;

      – daca o futi pe intuneric risti sa ajungi doar pe la suncile de pe sub burta pe are o sa le confunzi cu pi zda; 🙂

  1. Ce vreți să insinuați că PNL ESTE UN PARTID ISTORIC DAR INTESAT CU CURVE DIN RUSIA! DAR GOLANUL ASTA DE DUNCA CUM A FACUT EL UN MUNTE DE BANI CINE I-A VERIFICAT LUI EVAZIUNEA FISCALA SI SPALAREA DE BANI CA POLITIA LUI BODE OT PNL NU POATE. ASTA IN TIMP CE PENSIONARI CU 1000 DE LEI DUPA 40 DE ANI VECHIME IN MUNCA FAC FOAMEA DE NU MAI STIU DE EI. IN AST TIMP GOLANII DE TEAPA LUI DUNCA CHELTUIE INTR-O NOAPTE DE CLUBAREALA PRIN MAMAIA CATEVA ZECI DE MII DE EURO PENTRU CURVELE LOR DE LUX.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger