Cauta

Ipoteza SOC! Andreea Marin sta cu iubitul turc pentru bani?

Desi anuntasera ca au pus capat relatiei, Andreea Marin si iubitul turc s-au gandit ca dragostea lor merita o a doua sansa. Aceasta joaca de-a despartirea a creat controverse in lumea showbizului. Realizatorul emisiunii “Lumea lui Banciu” de la B1 TV crede ca bruneta i-ar fi pretins bunuri materiale tanarului cu 12 ani mai tanar decat ea.

“Drama asta s-a dovedit a fi o farsa a despartirii bunului nostru national Andreea Marin de faimosul Tuncay – un medic tras pe inel. Dupa o cearta, fiecare a scris pe Facebook ca se despart. Ei bine, cum Andreea Marin nu cunoaste limba turca, iar el nu cunoaste nici o limba, i-a inteles gresit mesajul. De fapt, hai sa spunem lucrurilor pe nume – turcul nu cotizase suficient.

Dupa primele iesiri, Andreea i-a zis ca e prea romantic, s-a tot intrebat unde oare poate sa ajunga, dupa care i-a spus suma: ce vrei mai baietas, crezi ca ma tii în brate, ma pupi si asta-i tot? Uite asta e suma. Iar turcul probabil i-a bagat niste clisee, iar “zana” i-a zis ca nu sta ea, femeia pe care o vrea toata Romania, cu unul care vrea doar o experienta. Platesti sau daca nu….”, a spus Banciu in emisiunea pe care o prezinta.

De asemenea, realizatorul a tinut sa adauge mai in gluma, mai in serios ca turcul nu va scapa cu o singura cotizatie. El va trebui sa ii mai ofere Andreei Marin mult mai mult decat doua bancnote. Nu de alta, dar i-a facut imagine, iar asta costa!

„Zana” l-a cunoscut pe iubitul ei in urma cu cateva luni in Turcia, cand a mers la o clinica medicala pentru a-si rezolva niste probleme de sanatate. Chiar daca se cunoscut de trei luni, relatia lor ar fi inceput in urma cu doar o luna de zile. 

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version