AcasăMONDENIpoteza SOC! Andreea Marin sta cu iubitul turc pentru bani?

Ipoteza SOC! Andreea Marin sta cu iubitul turc pentru bani?

Desi anuntasera ca au pus capat relatiei, Andreea Marin si iubitul turc s-au gandit ca dragostea lor merita o a doua sansa. Aceasta joaca de-a despartirea a creat controverse in lumea showbizului. Realizatorul emisiunii “Lumea lui Banciu” de la B1 TV crede ca bruneta i-ar fi pretins bunuri materiale tanarului cu 12 ani mai tanar decat ea.

“Drama asta s-a dovedit a fi o farsa a despartirii bunului nostru national Andreea Marin de faimosul Tuncay – un medic tras pe inel. Dupa o cearta, fiecare a scris pe Facebook ca se despart. Ei bine, cum Andreea Marin nu cunoaste limba turca, iar el nu cunoaste nici o limba, i-a inteles gresit mesajul. De fapt, hai sa spunem lucrurilor pe nume – turcul nu cotizase suficient.

Dupa primele iesiri, Andreea i-a zis ca e prea romantic, s-a tot intrebat unde oare poate sa ajunga, dupa care i-a spus suma: ce vrei mai baietas, crezi ca ma tii în brate, ma pupi si asta-i tot? Uite asta e suma. Iar turcul probabil i-a bagat niste clisee, iar “zana” i-a zis ca nu sta ea, femeia pe care o vrea toata Romania, cu unul care vrea doar o experienta. Platesti sau daca nu….”, a spus Banciu in emisiunea pe care o prezinta.

De asemenea, realizatorul a tinut sa adauge mai in gluma, mai in serios ca turcul nu va scapa cu o singura cotizatie. El va trebui sa ii mai ofere Andreei Marin mult mai mult decat doua bancnote. Nu de alta, dar i-a facut imagine, iar asta costa!

„Zana” l-a cunoscut pe iubitul ei in urma cu cateva luni in Turcia, cand a mers la o clinica medicala pentru a-si rezolva niste probleme de sanatate. Chiar daca se cunoscut de trei luni, relatia lor ar fi inceput in urma cu doar o luna de zile. 

author avatar
Anca Murgoci