AcasăMONDENIon Ion Țiriac și Sorana Cîrstea se căsătoresc! Când au fixat data...

Ion Ion Țiriac și Sorana Cîrstea se căsătoresc! Când au fixat data nunții

Sorana Cîrstea

Tenismena Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac formează un cuplu de mai mult timp, dar au păstrat discreția. Relația dintre cei doi pare că a avansat foarte rapid.

La doar câteva luni de la divorțul lui Ion Ion Țiriac, jucătoarea de tenis în vârstă de 30 de ani ar fi primit deja inelul de logodnă, potrivit unor surse. „Sorana are un inel superb pe deget de câteva luni. Este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața ei, însă apropiații știu că este un inel de logodnă primit de la Ion Ion. Decizia de a forma o familie nu este una luată în grabă, ci gândită foarte bine de amândoi”, au spus niște apropiați ai celor doi, potrivit impact.ro.

Sorana Cîrstea, numărul 75 în circuitul WTA, a făcut publică idila cu Ion Alexandru după ce a divorțat de Ileana Lazariuc, alături de care a avut o căsnicie de 10 ani. Cei doi sunt împreună de mai mult timp, câțiva ani chiar, încă din vremea în care fiul miliardarului Ion Țiriac era căsătorit.

Cu cine s-a iubit Sorana Cârstea, până să aibă o relație cu fiul lui Țiriac

Sorana Cîrstea a mai avut o relație cu columbianul Santiago Giraldo timp de trei ani, din 2014 până în 2017. Giraldo e tenismen profesionist, aflat pe locul 295 în topul ATP. Momentul despărțirii de Sorana a picat prost pentru Giraldo, care s-a retras din tenis preț de șase luni, pentru a se recupera, scriu cei de la digisport.ro. Columbianul pare a fi descoperit totuși o nouă filosofie de viață, mai ales după cele șase luni petrecute departe de sport. A început să călătorească și și-a descoperit apoi talentul oratoric.

Cu 13 ani mai în vârstă decât Sorana, Ion Țiriac Jr. a avut o relație de 17 ani cu Ileana Lazariuc. S-au cunoscut în 2002 și între ei a fost dragoste la prima vedere, dar s-au căsătorit abia în 2009. Cu un an înainte de a se căsători au devenit părinți, iar acum au împreună doi băieți: pe Alexandru (11 ani) şi pe Nicholas Noah (10 ani).

author avatar
Andreea Vlad
2.160 afisari

3 COMENTARII

  1. Din cauza amorului cu Santiago Giraldo ,Sorana a luat-o în jos cu tenisul, în loc să meargă-n sus! Mulți zic ca ea a fost afectata de la relația cu Santiago,aici ziceși invers..S-o vedem și pe Halep după ce sa maritat cum va evolua cariera ei..

  2. Cat crede Sorana ca va dura casnicia(daca va fi) cu afemeiatul asta de teapa celor din familia Tiriac??O recomandare:cauta-ti un partener serios.Cu asta iti distrugi cariera si viata si ar fi pacat de tine!

  3. Ce familie de rahat!(cuvant turcesc) Tata curvar, baiatul asisderea. Pe Tiriac Senior il vreau morst in accident de vanatoare sau in timpul actului sexual cu pilula albastra!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger