AcasăMONDENInvestiţiile SECRETE pe care le face Dan Negru cu banii câştigaţi în...

Investiţiile SECRETE pe care le face Dan Negru cu banii câştigaţi în televiziune

Dan Negru, prezentatorul de la Kanal D, a dezvăluit în ce a investit banii de-a lungul timpului. Prezentatorul de la Kanal D consideră că a fost mereu cumpătat.

Omul de televiziune a vorbit despre banii pe care i-a investit de-a lungul timpului și se consideră o persoană cumpătată. De multe ori, prezentatorul a fost numit “zgârcit”.

Negru a investit banii în imobiliare

Dan Negru consideră că este mai degrabă cumpătat, din moment ce a preferat să nu investească în mașini sau haine scumpe, ci în ceva de durată. Vedeta respinge termenul de „zgârcit”.

El este de părere că această atitudine l-a ajutat foarte mult, așa că acum se bucură că nu a investit banii pe lucrurile inutile.

M-am regăsit în cumpătare, dar unii au tradus asta în zgârcenie. Acum îmi place și chiar mă laud cu asta. Acum 20 de ani, colegi de-ai mei își luau mașini sau haine de firmă din banii câștigați.

Eu, zgârcit, investeam în ceva ce rămâne. În cărămizi sau teren. Mașinile și hainele de firmă s-au devalorizat. Celelalte au crescut. Mă bucur că am fost zgârcit…”, a declarat Dan Negru într-un interviu pentru VIVA.

Îi place să fie vedetă

Bărbatul recunoaște că există mai multe părți bune atunci când ești persoană publică.

Sincer, nu am găsit dezavantaje și fac treaba asta de 30 de ani. Pe mine mă bucură atenția oamenilor pe stradă sau oriunde, nu mă obosește. Atenția lor arată faptul că îți faci treaba bine.

Avantaje sunt multe, dar cel mai importat e că simți iubirea, uneori și reproșul oamenilor. Le simți oriunde, în magazin, pe stradă, oriunde. Nicio altă meserie nu-ți dă șansa asta”, a spus acesta.

author avatar
Andrei Ștefan
774 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cum e Negrule cu EXPERIMENTUL SOCIAL TELEVIZAT DE LA CANAL D?
    „Tu urmezi !”, „unicul show în care se stă la coadă…” ca să te legitimezi cu codul QR (ce abreviatie interesantă) pentru câștiguri iluzorii, pentru care trebuie să te străduiești „să gândești altfel”. Adică albul să-l vezi negru și viceversa! Adică să minți cât mai natural ! Și asta este numită cultură generală, sau mai degrabă -ireală😁🤔?
    Un „concurs” unde ți se dă pe la nas cu câștiguri ipotetice de sute de mii de lei, din care, „mulțumită” îmbârligăturilor și aranjamentor meschine ale „concursului”, practic nu ai șanse să câștigi acele sume. Dovadă stau primele emisiuni unde nu s-a câștigat nimic, iar ultimul concurent: dna Farida, care de la 160.000 lei sumă așa zis câștigată, și-a adjudecat totuși 21.000 mii, spre nemulțumirea zgarcitului, pardon, „cumpătatului” Dan Negru, care îi aproxima un câștig de 13-14mii lei înaintea probei finale …

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri