AcasăMONDENInterviu cu Tuncay Ozturk, iubitul Andreei Marin! "Parintilor mei le-a placut in...

Interviu cu Tuncay Ozturk, iubitul Andreei Marin! „Parintilor mei le-a placut in Romania!”

Din momentul in care a pasit pe plaiurile noastre, lui Tuncay Ozturk a inceput sa-i mearga bine atat pe plan profesional, cat si pe plan sentimental.

Iubitul Andreei Marin a marturisit ca deja a invatat cateva cuvinte in limba romana si ca pe viitor are de gand sa se perfectioneze. In prezent, fizioterapeutul turc lucreaza cu lotul feminin de gimnastica al Romaniei.

Tuncay, intr-un interviu acordat de curand, a povestit ca si-a adus parintii pe meleagurile din tara noastra. El si-a dorit foarte mult ca acestia din urma sa cunoasca locul unde fiul lor va trai o buna perioada de acum incolo.

„I-am adus si pe parintii mei aici, au venit in vizita. Au vrut sa vada unde lucrez si unde s-ar putea sa locuiesc in viitorul apropiat. Cand a venit aici, tata mi-a spus ca romanii nu sunt deloc diferiti fata de noi. Le-a placut in Romania”, a spus iubitul Andreei Marin la “Wowbiz”.

Tuncay a povestit ca a fost cucerit de locurile pe care le-a vizitat, dar si de bucatele pregatite cu multa grija. “Mancarea romaneaca seamana mult cu cea turceaca. Ultima oara am mancat ceva cu mamaliga, banza si ou. Nu stiu denumirea, dar a fost foarte bun. Am fost la Azuga, la Brasov. Am vizitat Castelul Bran, dar si Castelul Peles. A fost extraordinar. Mi-a placut!”, a spus Tuncay.

Medicul a dezvaluit ca nu este singur la parinti. Are doua surori, patru nepotei, iar al cincilea este pe drum.

author avatar
Anca Murgoci