AcasăMONDENINCREDIBIL! Unde a mers Victor la scurt timp dupa ce Bianca a...

INCREDIBIL! Unde a mers Victor la scurt timp dupa ce Bianca a facut avort!

Sambata, Bianca Dragusanu a mers la o clinica privata, insotita de sotul ei, pentru a face intrerupere de sarcina. Dupa ce s-au intors de la medic, Victor si-a lasat acasa partenera de viata si a mers sa rezolve cateva probleme de afaceri, iar apoi s-a relaxat – in oras – alaturi de cativa prieteni.

In tot acest timp, Bianca statea acasa, plangea si era foarte trista ca a pierdut un copil – cel putin asta povesteste o prietena de-a celor doi.

“Dupa ce a fost la clinica pentru intreruperea de sarcina, Bianca era distrusa! Plangea incontinuu si spunea ca nu intelege de ce toate aceste lucruri rele i se intampla numai ei! Culmea e ca daca, initial, Victor a fost alaturi de ea si a insotit-o la doctor, la scurt timp, nu s-a mai purtat ca un sot grijuliu! A lasat-o acasa pe sotia lui si s-a dus sa isi rezolve cateva probleme, care, sincer, ar fi putut fi amanate cateva zile! Dar nu, Slav a preferat sa nu isi strice programul facut si s-a dus sa isi predea masina luata de la o firma cunoscuta, cu care a circulat o perioada de timp! Apoi, a discutat, probabil, despre un contract nou cu celebra companie de autoturisme si, dupa ce a rezolvat afacerea, s-a intalnit cateva ore cu prietenii! In tot acest timp, Bianca era acasa si era distrusa ca a pierdut un copil!”, a relatat o sursa pentru Wowbiz.ro.

author avatar
Anca Murgoci