AcasăMONDENEra una dintre cele mai frumoase femei din lume. Diva din anii...

Era una dintre cele mai frumoase femei din lume. Diva din anii ’90 a ajuns acum să caute prin gunoaie – VIDEO

Imagini zguduitoare! Fosta soție a unui actor cunoscut a ajuns să caute prin gunoaie - VIDEO (sursa foto: captură site Daily Star)

Încercările din timpul vieții unui om sunt dintre cele mai diverse. La fel se poate spune despre fosta soție a unui actor din popularul serial Baywatch, în care a apărut și celebra Pamela Anderson.

Este vorba despre Loni Willison, fosta nevastă a lui Jeremy Jackson, actorul care a devenit cunoscut după ce l-a interpretat, începând cu anul 1991, pe Hobie Buchanan, fiul personajului căruia i-a dat viață în serial celebrul David Hasselhoff.

De această dată, numele lui Jackson a reapărut în atenție după ce fosta soție – de care s-a despărțit în 2014, după doi ani de mariaj – a fost surprinsă în ipostaze dificile.

(sursa foto: captură site Daily Star)

Imaginile cu tânăra frumoasă, cu părul lung, blond și îngrijit, și un zâmbet cuceritor au rămas doar o amintire pentru cunoscuții lui Loni Willison, care a fost surprinsă recent căutând într-un tomberon, în Venice Beach, California. Conform Daily Star, femeia în vârstă de 37 de ani a rămas fără casă și fără slujbă.

În șosete și cu glugă pe cap

Imaginile care o surprind în plină stradă sunt dezolante. Loni, fost model, pare greu recunoscut. Nu poartă încălțări, ci doar șosete, o geacă gri, cu glugă pe cap, un pulover alb și colanți. A fost surprinsă cărând un cărucior de hipermarket plin cu diverse obiecte, ce se presupune că i-ar aparține.

Și mai dureros este faptul că, din câte se pare, nici nu și-ar dori să fie ajutată. Potrivit sursei menționate, anul trecut, în octombrie, femeia ar fi declarat unei alte publicații că ”nu vrea niciun ajutor” și că nu ar fi mai vorbit cu fostul ei soț. ”Nu vreau să vorbesc cu prietenii mei, mă descurc bine. Nu vreau să mă ajute nimeni. Pot să trăiesc pe cont propriu. Am tot ce am nevoie chiar aici. Nimănui nu-i pasă cu adevărat de mine și nu vreau să-i văd, ei nu vor să mă vadă”, ar fi spus aceasta.