AcasăMONDENImagini INCREDIBLE! Andreea Marin nu se mai fereste! Si-a adus “iubitul” turc...

Imagini INCREDIBLE! Andreea Marin nu se mai fereste! Si-a adus “iubitul” turc in Romania!

Andreea Marin si-a revenit foarte repede dupa divortul cu Stefan Banica. Mai mult de atat! In urma cu cateva zile, s-a zvonit prin presa ca vedeta traieste o mare proveste de dragoste cu un medic turc – Tuncay Ozturk. “Zana” nu a negat posibila idila cu barbatul, dar nici nu a dat cartile pe fata.

Cel putin pana acum cand paparazii de la Wowbiz i-au surprins intr-o ipostaza foarte apropiata. Se pare ca Andreea Marin si-a adus presupusul iubit in Romania. Cei doi nu se mai feresc de ochii lumii si merg impreuna la cumparaturi. Dupa sedinta de shopping, „zana” s-a urcat la volanul masinii si au plecat amandoi spre casa.  Probabil ca in cel mai scurt timp, fosta prezentatoare a emisiunii “Surprize Surprize” va marturisi, daca este cazul, ca traieste o poveste de dragoste cu medicul.

Intrebat de presupusa relatia pe care fosta lui sotie o are cu turcul, Stefan Banica a spus tot ceea ce crede. “Nu stiu daca are o relatie cu el de cand eram noi impreuna. Drumurile ei dese in Turcia, dar si atitudinea ei ambigua fata de acest subiect au alimentat speculatiile presei”, a zis Stefan Banica la “Acces Direct”.

In schimb, Andreea Marin nu vrea sa se justifice in fata nimanui pentru ca este viata ei privata. De asemenea, a tinut sa adauge ca este normal ca la un moment dat sa isi refaca viata, nu doar pentru ea, ci si pentru Violeta, fetita pe care o are impreuna cu fostul sot.

Cei doi au anuntat, la inceputul acestui an, ca au pus capat unei frumoase casnicii care a durat sapte ani. Cei doi au impreuna o fetita, pe Violeta, nascuta in decembrie 2007.

Citeste si:

Andreea Marin si-a refacut viata? Uite cu ce doctor s-a cuplat! (FOTO)

author avatar
Anca Murgoci