AcasăMONDENImagini INCENDIARE cu Sore, Ana si Alexia – blondele din “Pariu cu...

Imagini INCENDIARE cu Sore, Ana si Alexia – blondele din “Pariu cu viata”!

Fetele de la Lala Band, Sore, Ana si Alexia le-au pregatiti o surpriza fanilor, participand la o sedinta foto incendiara.

Sore Mihalache a marturisit, intr-un acordat Pro TV Magazin, ca este o iubitoare a vacantelor in tarile calde, asa ca aceasta vara isi va lua cei mai apropiati prieteni si ii va duce cu rulota pe o plaja pustie. Cat despre costumele de baie, asa zisa iubita a lui Smiley a precizat le prefera pe cele din doua piese. “Am foarte multe costume de baie, dar care mi-au ramas mari. Asa ca vara ma prinde doar cu un singur costum nou nout, cel pe care il port si pe coperta revistei ProTV Magazin. In general, prefer costumele din doua piese, insa acesta m-a atras foarte mult datorita modelului iesit din comun”, a mai spus Sore.

Ana Baniciu, in schimb, a declarat ca ar vrea ca vara asta sa fie plecata cat mai mult timp in turneu, alaturi de colegii ei: “Eu imi doresc sa plec cat mai mult in turneu, daca as putea sa stau non stop in turneu alaturi de colegii mei, ar fi un vis! Am in plan si niste plecari in afara tarii, dar sunt de parare ca vacantele neplanuite sunt cele mai reusite. Asa ca astept propunerile colegilor mei ai vedem ce iese! In orice caz, se anunta o vara superba”.

Alexia Talavutis isi doreste o vacanta intr-un loc unde sa fie inconjurata de palmieri, de plaja si de mare.

 

author avatar
Alina Costache